0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζετε πότε τελειώνουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου?Επίσης όσον αφορά τις πληρωμές, αργούν πολύ? Ευχαριστώ
Επειδή μαθαίνω ότι υπάλληλοι των ΙΕΚ δίνουν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη φύση των συμβάσεων των εκπαιδευτών, κάτι που για κάποιους μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρό, παραθέτω το παρακάτω. Και βέβαια, πέρα από αυτά που γράφω εγώ, οι εκπαιδευτές καλό είναι να ρωτάμε ένα λογιστή ή ένα υπεύθυνο στέλεχος από τα κεντρικά του ΙΝΕΔΙ
Στις 6/2/2015 τελειώνει το εξάμηνο και 9/2/2015 αρχίζουν οι εξετάσεις. Οι πληρωμές γίνονται 2 μήνες μετά.....Υπολόγισε τον Απρίλιο του 2015.
Ο κωδικός 507 δέχεται εισόδήματα ανά έτος αυστηρά 5000;Τότε πως αν ασκείς τη διδασκαλία ως συγκύριο επάγγελμα μπορείς να το αποφύγεις;Κοίταζα λίγο τα φορολογικά και νομίζω πως με τη μετονομασία σε ΤΛΥ δεν ισχύει το όριο των 5000.Αλλά και πάλι έχουμε κανένα λογιστή;
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θα χρειαστεί να συνοδεύσω συγγενικό μου πρόσωπο σε επέμβαση σε άλλη πόλη. Αναγκαστικά θα λείψω δυο μέρες στα ιεκ και συνολικά δυο ωρες. Μπορείτε να μου πείτε την επίσημη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? απο οτι με ενημέρωσαν ΔΕΝ επιτρέπεται ανταλλαγή ωρών με άλλο καθηγητή ούτε επιμήκυνση ωραρίου. Το θέμα μου δεν ειναι τα λεφτά,απλά να δημιουργήσω πρόβλημα με την απουσία μου.
Επίσημα δηλαδή, εγω κανω μια εγγραφή αιτηση στην οποία προτείνω αυτο που λες συνάδελφε?Αν δεν θελει η διεύθυνση και δεν αποδέχεται την απουσία μου, υπάρχει περίπτωση να εχω κυρώσεις πέρα απο την μη πληρωμή μου, που το γνωρίζω εξ αρχής αφού θα απουσιάζω..
Ο διευθυντης του Ιεκ μου είπε πως δεν έχω δικαίωμα να λείψω. Παιδιά δεν σας κοροϊδεύω. Με απείλησε πως το άλλο εξάμηνο δεν θα μου δώσει ώρες αν λείψω.