0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μπεί αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Συγχρόνως απασχολούμουν και σε ιεκ οαεδ και δεν μπορω να ξεχωρίσω ποια ένσημα είναι απο που...!Για αυτό το εξάμηνο που διανύουμε πότε αναμένεται να μπουν?Μήπως γνωρίζεις?
ναι μόλις το ξεκαθάρισα και είδα οτι μπήκανε!Το θέμα είναι τί κάνουμε με αυτό το εξάμηνο...γιατί πολλοί συνάδελφοι όπως και εγώ για λίγα ένσημα χάνουμε την ανανέωση του βιβλιαρίου υγείας!Τα ένσημα λογικά θα φανούν απο Μάρτιο και μετά άρα....θα μείνουμε ένα μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων ίσως και παραπάνω ανασφάλιστοι?
Καλησπερα συναδελφοι.Ηθελα να ρωτησω στα εργαστηριακα μαθηματα ποσοι μαθητες χρειαζονται για να κανουν 2 καθηγητες μαθημα.
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Θα θελα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας. Είμαι απόφοιτος Φυσικού από το 2009 και δεν έχω κολλήσει ούτε ένσημο. Σκέφτομαι λοιπόν να φοιτήσω σε κάποιο Δημόσιο ΙΕΚ και ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας ίσως να έχω περισσότερες πιθανότητες να προσληφθώ-διοριστώ. Πρόσφατα ο ΟΑΕΔ προκήρυξε 900 μόνιμες θέσεις προστατευόμενων μελών και σε πολλές από αυτές βλέπω ειδικότητες που υπάρχουν σε ΙΕΚ. Ποιες ειδικότητες θα μου προτείνατε να ακολουθήσω;
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Πληροφορική είναι σίγουρα μια επιλογή μιας και είναι κοντά στη Φυσική ως Θετική Επιστήμη αφενός και αφετέρου ότι όλα σχεδόν τα ΙΕΚ έχουν μια ειδικότητα στο τομέα της πληροφορικής.