0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτές τις οδηγίες έχουν στείλει στις ΕΠΑΣ. Έχουν κάθε μέρα μάθημα; Ναι: Δήλωσε τους με Μερικής ΑπασχόλησηςΌχι: Δήλωσέ τους Εκ ΠεριτροπήςΠλήρης δεν υπάρχει στις ΕΠΑΣ. Ρώτησε και το διευθυντή σου να σου τα πει.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Μια βοήθεια θέλω,με τη λήξη σύμβασης από ΙΕΚ μπορείς να βγεις ταμείο ανεργίας;έχω ένσημα από αλλη εργασία από την οποία παραιτήθηκα χθες(δεν έχω χαρτί απολύσεις από εκεί).
Πότε δικαιούμαι να λάβω επίδομα; Για να εισπράξετε επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ: πρέπει να είστε μισθωτός και να έχει λήξει ή να έχει καταγγελθεί από τον εργοδότη (απόλυση) η σύμβαση εργασίας σας. να είστε ως εργαζόμενος ασφαλισμένος στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ να έχετε συμπληρώσει μέσα στο 14μηνο ή 12μηνο που προηγείται της αίτησής σας τον αριθμό των ημερομισθίων που προβλέπονται ανάλογα με το επάγγελμά σας. (από 01.01.2014) να μην έχετε επιδοτηθεί εντός της τετραετίας πριν την ένταξη στην επιδότηση πάνω από 400 ημέρες.