0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επείδη λέω τα πράγματα όπως είναι βγάζω κόπλεξ.Όποιος έχει δουλέψει σε ΙΕΚ και ΣΔΕ ξέρει πολύ καλά τι γίνεται με τους μονίμους εκεί μέσα.Κάποιοι προσπαθούν με νυχια και με δόντια να φάνε ακόμα από αυτό το πανηγύρι και βλέπω που χαλιούνται που τους πήραν όλοι χαμπάρι.Και τις ώρες τις ώρες τις 12 ξέρεις καλά πως βγαίνουν.Όσοι δούλεψαν σε ΣΔΕ ξέρουν. Μη γυρίζεις το θέμα σε κόμπλεξ και χαζομάρες γιατί όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Στο δικο μας ιεκ απο περσυ ηταν οι μισοι μονιμοι των επαλ καθολου παραξενο δεν μ φαινεται που δεν θα μας παρουν..... Λιγοι ωρομισθιοι ημασταν....
Τα καθαρά λόγια είναι τα εξής. ΣΔΕ και ΙΕΚ με μέσο λειτουργούν σε προσλήψεις.Καλημέρα.
Τα ΣΔΕ δεν λειτουργούν με μέσο. Υπάρχει μοριοδότηση. Στα ΙΕΚ ήταν 100% με μέσο. Μέσω γνωριμιών των διευθυντών κτλ. Τώρα έχουν βελτιωθεί κάπως τα πράγματα αλλά απέχουν πολύ από το ιδανικό.
Ναι μοριοδότηση που αποκτήθηκε νύχτα. Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω.
Δηλαδή πώς αποκτήθηκε νύχτα η μοριοδότηση στα ΣΔΕ? Μπορείς να το εξηγήσεις?Όλοι αυτοί που μιλάνε εδώ και έχουν δουλέψει κάποια στιγμή σε ΙΕΚ ή ΣΔΕ είχαν μέσο θέλεις να πεις?Εσύ δούλεψες ποτέ σε ΙΕΚ?
Με Ασέπ τάχα...χα,χα,χα...με δουλεύεις φαντάζομαι...ναι όλοι με μέσο....χαλαρά....
Δεν σε δουλεύω. Πετάμε μία κουβέντα αλλά δεν μπορούμε να την τεκμηριώσουμε. Ούτε καν να προσδιορίσουμε τι εννοούμε. Έτσι ο καθένας μπορεί να πει το οτιδήποτε.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα πρέπει να αλλάξουν την προκύρηξη. Θα έπρεπε να προηγούνται οι άνεργοι. Κάποιος που είναι είτε μόνιμος, είτε δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα ως εκπαιδευτικός (φροντιστήριο κτλ), είτε είναι αναπληρωτής/ωρομίσθιος, θα έπρεπε να δουλεύει μόνο αν δεν υπάρχουν άνεργοι που να ενδιαφέρονται για την ειδικότητα αυτή. Μοναδική εξαίρεση θα έπρεπε να αποτελεί κάποιος που δουλεύει επαγγελματικά σε κάποια ειδικότητα (όχι σαν καθηγητής) ώστε να τους μεταδώσει την εμπειρία της εργασίας του.Αν δεν κάνω λάθος κάπου το είχαν εφαρμόσει αυτό (ΕΠΑΣ ή ΙΕΚ ΟΑΕΔ, δεν είμαι σίγουρος), αλλά θα έπρεπε να το καθιερώσουν.
Δεν συνηθίζω να πετώ κουβέντες του αέρα.Ούτε Ασέπ, ούτε διαφάνεια υπήρχε στα ΣΔΕ. Αν θες να λέμε ψέματα οκ...
συμφωνω μαζι σου δεν αντιλεγω.... Απλα ειπα τι γινετε στο ιεκ που δουλευω εγω.. λιγοι ωρομισθιοι πολυ μονιμοι....