0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή και απαραίτητη η πιστοποίηση Εκπαιδευτών, αλλά η μικροδιδασκαλία διδάσκεται και στην ΑΣΠΑΙΤΕ ,δεν χρειάζεται να δώσουμε άλλα 120 ευρώ στον ΕΟΠΕΠ.Επίσης όσοι έχουν πολύωρα σεμινάρια Εκπαίδευσης ενηλίκων και πολλές ώρες εκπαίδευσης ,δεν χρειάζεται να πληρώσουν το χαράτσι στον ΕΟΠΕΠ.Οι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο δεν χρειάζονται πιστοποίηση στην εκπαίδευση Ενηλίκων γιατί ?Οι Διευθυντές Ιεκ δεν έχουν ως απαραίτητο προσόν στην προκήρυξη την πιστοποίηση γιατί?
Εμπειρία θέλει και στη δική σου ειδικότητα...όπου δεν αρκεί το πτυχίο ΠΕ19/ΠΕ20 για να διδάξεις 3D γραφικά, 3D games ή mobile apps...ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Πώς θα τους μάθεις να σχεδιάζουν σε 3DSMax, C4D, Maya, Blender ή ακόμα περισότερο σε Android SDK, Unity3D και Unreal DK αν δεν έχεις κάνει εφαρμογές και δουλειές? Μόνο με tutorials? Θα τα κάψεις τα παιδιά... ΠΡΕΠΕΙ να έχεις βγάλει αντίστοιχες παραγωγές και δουλειές. .+-
Καλή και απαραίτητη η πιστοποίηση Εκπαιδευτών, αλλά η μικροδιδασκαλία διδάσκεται και στην ΑΣΠΑΙΤΕ ,δεν χρειάζεται να δώσουμε άλλα 120 ευρώ στον ΕΟΠΕΠ.Επίσης όσοι έχουν πολύωρα σεμινάρια Εκπαίδευσης ενηλίκων και πολλές ώρες εκπαίδευσης ,δεν χρειάζεται να πληρώσουν το χαράτσι στον ΕΟΠΕΠ.Οι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο δεν χρειάζονται πιστοποίηση στην εκπαίδευση Ενηλίκων γιατί ?Οι Διευθυντές Ιεκ δεν έχουν ως απαραίτητο προσόν στην προκήρυξη την πιστοποίηση γιατί?Με το ίδιο σκεπτικό δηλαδή των πολλών ώρών μαθημάτων αλλά και των πιστοποιημένων σεμιναρίων, δεν χρειάζεται όλοι να δίνουμε τα 120 ευρώ, προκειμένου να μπούμε σε μια ακόμη διαδικασία, με εμφανή εισπρακτική διάθεση για να απομυζήσει χρήματα από τον εργαζόμενο στα ΙΕΚ που πολλές φορές παραμένει και απλήρωτος για πολύ καιρό για αυτό που κάνει.
Διαβάζω 4 σελίδες του forum χωρίς να έχω βγάλει συμπέρασμα .........Θα πρέπει σε αυτή τη χώρα να υπάρχουν κανόνες ή πρέπει να μετονομαστεί σε Ελλαδισταν Με προϋπηρεσία στα ΙΕΚ και ΔΙΕΚ απο το 1996 (πάνω από 2100 ώρες ) με μεταπτυχιακό στο Τομέα μου και επαγγελματική προϋπηρεσία επίσης στο τομέα μου από το 1994 (Πληροφορική) στρώθηκα, διάβασα, πλήρωσα (120
Kαλημερα!Σας διαβαζω , σας διαβαζω μεχρι που αποφασισα να πω και γω το προβλημα μου!Λοιπον, συνοπτικα, διδακτορικο, μεταπτυχιακο, 3500 ωρες σε ιεκ, 3000 σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, προυπηρεσια με συμβασεις, 4 παιδια, ολα τα χει ο μπαξες...Περαν τουτου οπου και να εχω διδαξει, ολοι οι εκπαιδευομενοι μου λενε ποσο κατανοητα τους τα εξηγω κλπ κλπΠαρα την ελλειψη χρονου και χρηματων , πηγα το καλοκαιρι εδωσα εξετασεις (διαβαζοντας σε καφετεριες γιατι ΔΕΝ γινοταν στο σπιτι με τα παιδια!) και εγραψα18! Μεχρι εδω ολα καλα...Πηγα και στη μικροδιδασκαλια και με το που τελειωσα μου ειπαν οι συναδελφοι - συνυποψηφιοι οτι με κοιτουσε η εξεταστρια με μισο ματι...πηγα μετα στη συνεντευξη και μου ειπε η εξεταστρια να προσεχω πως ντυνομαι στα ιεκ για να μην προκαλω τους υποψηφιους...κλπ κλπ και..ΜΕ ΕΚΟΨΕ.Επειδη λοιπον, φορουσα βερμουδα κι επειδη μπορει να μη γεμιζα το ματι της "εξεταστριας" πρεπει να ξανααγχωθω και να δω τι θα κανω, οταν στη μικροδιδασκαλια κοπηκαν μονο ελαχιστες περιπτωσεις...Α! Επισης ειχα δωσει και αλλα ευρω για ιδωτικο πιστοποιητικο , οπου ειχα κανει την ιδια μικροδιδασκαλια και μου ειχαν πει συγχαρητηρια...Συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα μου, αλλα επειδη ακομη δεν μπορω να το χωνεψω, μπορω να κανω αραγε κατι τωρα? Να ζητησω το βιντεο? Να παω στον εοππεπ? Κατι τελος παντων?
Καλημέρα, τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα ΙΕΚ εχουν καταντήσει shelter αποφοίτων ΤΕΙ , για αυτό το επίπεδο τους .....να γιατί αφήνουν τις προσλήψεις στα κομματόσκυλα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.