0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι θα ήθελα και εγώ να τοποθετηθώ στο θέμα των επιμορφώσεων.Από την πρώτη στιγμή που βγήκε η μοριοδότηση και τη διάβασα, είχα υποψιαστεί ότι οι επιμορφώσεις μπορεί να μετρούσαν μόνο για τους εμπειροτέχνες. Αν προσέξει κανείς τη μοριοδότηση βλέπει ότι ο εμπειροτέχνης δεν παίρνει καθόλου άλλα μόρια, αλλά μαρκάρει ένα κουτάκι! Ποια η λογική;Είχα λοιπόν θεωρήσει τότε πιθανόν το μαρκάρισμα του κουτακίου να ξεκλειδώνει κάποιες μοριοδοτήσεις όπως της επιμόρφωσηςπου για κάποιο λόγο ήταν κάτω από τους εμπειροτέχνες. Προφανώς η μοριοδότηση θεωρεί ότι το πτυχίο επισκιάζει τις επιμορφώσεις, ενώ αυτές έχουν σημασία για όσυς δεν έχουν πτυχίο;Ανυπομονώ όσοι πάρουν τηλέφωνο να μας πουν!
Σωστό,Πλέον βλέπω ότι έχουν αφαιρέσει τις επιμορφώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές,Κωδικοί 1.3 αν δεν κάνω λάθος,μέχρι πέρυσι ίσχυαν.Δηλαδή δεν προσμετρούν πλέον σεμινάρια λογικά.
Είμαι πτυχιούχος ΑΕΙ κι έχω διδακτική εμπειρία κοντά στις 2500 ώρες σε ΕΠΑΣ οαεδ,ΙΕΚ οαεδ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ.Εργασιακή εμπειρία σχετική περίπου 15 έτη.Έχω επιμόρφωση 200 ωρών συναφή με το αντικείμενο που θα διδάξουμε.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ??Με τα προσωπικά μου δεδομένα που σας προανέφερα, θεωρούμαι ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Ή ΟΧΙ
Καλημέρα σε όλους και όλες σας, θα ήθελα μια διευκρίνηση όποιος γνωρίζει.. Στην προκήρυξη αναφέρει:Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων και Εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές ενηλίκων στο εισαγωγικό μητρώο.Ποια είναι η διαφορά των ανωτέρω;Συνάδελφος υποστηρίζει ότι η δεύτερη κατηγορία είναι όσοι έχουν πληρώσει για να εξεταστούν και ακόμα αναμένουν.. Γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο;
Μίλησα και με ΙΝΕΔΙ
Οι πιστοποιημένοι προηγούνται σύμφωνα με την προκήρυξη. Άλλο πιστοποιημενος άλλο στο εισαγωγικό μητρώο. Επισης η διάφορα είναι ότι στον κωδικό ο πιστοποιημενος έχει