0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα: όταν συμπληρωνω τα στοιχεια μου και παταω καταχωρηση, μου βγαζει διπλα από το αφμ ότι η εγγραφη υπαρχει στη βαση δεδομενων! και δεν μου εμφανιζει υποβολή αιτησης. εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν; τι να κανω;
Άρχισα την αίτηση. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Άνεργος πάνω από 4 μήνες, με μεταπτυχιακό και πιστοποιημένος θα μας φάει λάχανο. Η διδακτική εμπειρία δεν τον φτάνει ( θέλει 1200 ώρες ΙΕΚ και 1200 εκτός ΙΕΚ για να πιάσει κορυφή - αν είναι δυνατόν!!). Έβγαλαν και την προκήρυξη μέσα Οκτώβρη που έχουν αρχίσει φροντιστήρια και ιδιωτικά ΙΕΚ και ΚΕΚ. Η προκήρυξη πρέπει να βγαίνει τέλος Αυγούστου να παίρνουμε και εμείς κανά μόριο ανεργίας!
έμαθε κάποιος αν προηγούνται αυτοί που περάσανε στην πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ? είναι σίγουρο? ξέρουμε τίποτα για τις επόμενες εξετάσεις?
Καλημέρα συνάδελφοι.Ήθελα να σας ρωτήσω να μου απαντήσει αν γνωρίζει κάποιος. Στην ηλεκτρονική αίτηση, στο πεδίο που αναφέρεται στην δήλωση περιοχών, μου βγάζει μόνο Περιφέρειες και όχι πόλεις.Πως μπορώ να δηλώσω πόλη.Π.χ. μου βγάζει Θεσσαλία και όχι Λάρισα για παράδειγμα.Γνωρίζει κάποιος;;;
Συναδελφοι σας αντιγράφω τις οδηγίες που δόθηκαν από το ΙΕΚ μου για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης εκπαιδευτών ΙΕΚ :.....
Συνάδερφοι, υπάρχει άλλος που έχει πρόβλημα εισόδου στο ινεδιβιμ (ονομα χρήστη/κωδικό);Δεν αναγνωρίζει τίποτα, έστειλα και για ανάκτηση και πάλι τίποτα!Τώρα πια δεν αναγνωρίζει και το mail μου.
Ρωτησα και εγω κατι αναλογο μερικα μηνυματα πριν. Ξερει μηπως καποιος τι γινεται να μας διαφωτισει;Ευχαριστω.