0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
marias δεν κατάλαβα. Έβαλες παράθεση αυτά που έγραψα και μέσα στην παράθεση έγραψες κάποια σε bold. Τα bold είναι δικά σου; Η γνώμη μου είναι ότι αυτός που έχει μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων θα έπρεπε να μην χρειάζεται να πιστοποιηθεί. Συμφωνούμε...και ναι τα bold είναι δικά μου.παπαπαστ: Άνεργος να είναι και ότι ας είναι ότι θέλει. Τους σπουδαστές τους σκέφτηκες; Θα μάθουν πολλά από τον άνεργο. Το πολύ πολύ να μάθουν πως κοιτάνε το ταβάνι. Αρκεί η υψηλή μοριοδότηση. Δεν στέκει ο ξεχωριστός πίνακας.
JimPα) Σωστά περιμένετε τα σεμινάρια...μακάρι να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Σεμινάρια χρειάζονται αν έχεις λιγότερες από 150 διδακτικές ώρες (αν θυμάμαι καλά). Δεν είπε κανείς ότι βαριούνται αυτοί που περιμένουν τα σεμινάρια. Ούτε εκτιμούμε ότι βαριούνται. Σκοπίμως δεν πάνε γιατί δεν θέλουν να ισχύσει ποτέ.β) Πως να γίνονταν στο αντικείμενο του καθενός. Δεν μου φάνηκε καθόλου δυσνόητη. Αυτό είναι και σχετικό. Παπαγαλία δεν χρειάστηκα για να περάσω. Για σένα εκπαιδευτής ενηλίκων είναι αυτός που έχει το μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων αλλά προς το παρόν τουλάχιστον εκπαιδευτής ενηλίκων είναι αυτός που έδωσε εξετάσεις. Σίγουρα όχι κάποιος που δεν έδωσε ή κάποιος που τις σαμποτάρει.γ) Λες θα έπρεπε να μοριοδοτείται. Αρχίσαμε τα τσουβαλιάσματα...Δηλαδή κάποιος που απέτυχε στις εξετάσεις να είναι στον ίδιο πίνακα με κάποιον που πέτυχε; Ένας διδακτορικός που απέτυχε ή δεν πήγε στις εξετάσεις δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος από έναν πτυχιούχο που πήγε στις εξετάσεις και πέτυχε. Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος; Ο διδακτορικός που δεν είναι πιστοποιημένος είτε απέτυχε, είτε δεν πήγε στις εξετάσεις. Γιατί είναι καλύτερος από τον πτυχιούχο που πέτυχε στην πιστοποίηση;δ) Μας εσύ δεν θες απλώς να μην αποκλειστούν. Θες να είμαστε στον ίδιο πίνακα. Ας είμαστε σε διαφορετικό πίνακα και αν και εφόσον εξαντληθεί θα πάρουν τους μη πιστοποιημένους.ε) Να τις κάνεις κάθε δίμηνο τις εξετάσεις; στ) Το μόνο σωστό που βλέπω ότι λες. Αλλά δεν προχωράς τη σκέψη ότι αυτούς εξυπηρετεί η παράταση...Γιατί δεν προχωράς τη σκέψη αυτή;
Καλησπερα! Ξερω πως εχουν απαντηθει σε προηγουμενη σελιδα αλλα δεν μπορω να τα βρω σχετικα συντομα οποτε τα ξαναθετω..Σε ποιο πεδιο μπαινει η πιστοποιηση ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην αιτηση?Επισης, 1201 ώρες + 1 έτος +24 ημέρες προυπηρεσιας σε α/θμια πως μετατρεπονται συνολικα σε ετη? Ευχαριστω!
Οχι. Άρα?
Είσαι εμπειροτέχνης ;
Εγώ απ ΄ότι ξέρω οι επιμορφώσεις μετράνε μόνο για εμπειροτέχνες!