0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την προηγούμενη χρονιά δοκιμαστικά έκανα εγγραφή αλλά τώρα δεν χρησιμοποιώ το email που έδωσα(καταργήθηκε) και δεν θυμάμαι όνομα χρήστη και κωδικό. Στην νέα εγγραφή που κάνω μου βγάζει ότι έχω ήδη κάνει εγγραφή με το συγκεκριμένο αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ, και δεν μπορώ να κάνω καταχώρηση.Τι κάνω τώρα? Κινδυνεύω να μην κάνω εγγραφή. Μια βοήθεια παρακαλώ
Κοίταξε ΜΗΠΩΣ τυχόν , σου ανοίγει το φάκελλο "τα στοιχεία μου"..
Να πω ότι άλλαξα και σκληρό δίσκο!!email για επικοινωνια υπάρχει γιατί στο τηλ...
Σε όλα τα πεδία δε βάζουμε ώρες;
Καλησπέρα και από εμένα.Παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά συμμετέχω γιατί με αυτά τα τραγελαδικά που διαβάζω από αυτούς που πάλεύουν με νύχια και με δόντια να διδάξουν απιστοποίητοι στα ΙΕΚ και να βλάψουν συναδέλφους τους απλά θέλω να τους ενημερώσω ότι μόλις γύρισα από ιεκ της πόλης μου και τα νέα για αυτούς είναι τα εξής:Του χρόνου παιδιά εσείς. Για φέτος γιοκ.
με την ιδια λογικη να μην προσληφθεις εσυ αλλα αυτος που εχει μεταπτυχιακο ή β' πτυχιο στην εκπαιδευση ενηλικων. Σ αρεσει;τι ειναι αυτα που λες ρεεε;;παμε καλαααα;; με εχεις εκνευρισει απειρα!!!
Κανεναν σας δε βλεπω να αναφερεται στο οτι ερχονται οι δημοσιοι υπαλληλοι στα ιεκ για να βγαλουν το χαρτζιλικι τους. Μ αυτους τις μοιραζεστε τις ωρες, σκυβετε το κεφαλι κ δεν αντιδρατε!!!