0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon/deltia-typoy/14370-10-11-15 Και 30 Νοεμβρίου και να είναι είμαστε οκ
Ρε παιδιά ηρεμήστε, αυτά που βλέπαμε τόσες μέρες δεν ήταν ούτε καν τα προσωρινά αποτελέσματα, έλειπαν ένα σωρό ονόματα.Και όχι δεν ανέβαιναν αυτόματα τα ονόματα από κάθε ΙΕΚ με το που καταθέταμε την αίτησή μας, ούτε σε όλα τα ΙΕΚ γίνονταν αυτόματος έλεγχος των δικαιολογητικών. Στο ΙΕΚ που κατέθεσα εγώ τα δικαιολογητικά μου, δεν έγινε απολύτως κανένας έλεγχος.Επομένως ηρεμήστε και όταν θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα, τότε και μόνο τότε, θα ξέρουμε τι και πώς.Και ναι προσωπικά, όπως και άλλοι, θεωρώ μεγάλο πρόβλημα και αβλεψία το ότι τα αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται ανά ΙΕΚ, όπως στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, αλλά μόνο ανά περιφέρεια, έτσι είναι αδύνατον να ελέγξει κανείς τόσο την κατάταξή του ανά ΙΕΚ, όσο και τις προσλήψεις που γίνονται σε αυτά, που σε τελική ανάλυση είναι αυτό που μετράει...
Αυτό έκανα και γω Lasid: μετέτρεψα τους μήνες σε ώρες αφού εξάλλου οι βεβαιώσεις μου γράφουν πόσες ώρες έκανα την εβδομάδα-αλλά με πήραν σήμερα απο το ΙΕΚ που κατέθεσα την αίτηση και επέμεναν πως οι 9 μήνες δεν μπορεί να μετατραπούν σε ώρες αλλά μου είπαν ότι εκείνοι διαιρούν το 9 (μήνες προϋπηρεσίας μου)με το 12 (μήνες του έτους) (με αποτέλεσμα να βγάζουν άλλα αποτελέσματα). Τους πρέπεμψα στο ΦΕΚ που αναφέρει η εγκύκλιος(το οποίο ούτε η διευθύντρια γνώριζε...'ακουσον άκουσον) επιμένοντας και γω ότι για το μη μόνιμο προσώπικό γράφει καθαρά ότι η αναγωγή γίνεται με βάση των αριθμό ωρών.Ρώτησα μάλιστα πώς προκύπτει η δαίρεση με το 12 (ημερολογιακό έτος) και όχι πχ με το 9(σχολικό έτος) και μου είπαν ότι αυτό δεν αναφέρεται στην εγκύκλιο αλλά προκύπτει με βάση τη λογική λέει. Κάνω λάθος ? Ειλικρινά χρειάζομαι βοήθεια!
Εμένα μου φαίνεται παντελώς αυθαίρετος ο τρόπος υπολογισμού τους. Ειδικά το να διαιρέσει με το 12 είναι κουφό!Τι θα βρεις αν διαιρέσεις τους 9 μήνες προϋπηρεσίας με το 12; Τον μέσο όρο εργασίας μέσα σε ένα πλήρες έτος; Πάντως 9/12 είναι 3/4=0.75. Τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό;Πάρε τηλέφωνο στο ΙΝΕΔΙ
Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ειναι αυτα που σου ειπαν...οι 9 μηνες που εχεις δουλεψει ειναι τα 9/12 του ενος ετους...που μπερδευεσαι?