0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντυπωσιακό! Δουλεύουν σε σχολείο, σε 4 δημόσιους φορείς και σε 2 ΚΕΚ αλλά και σε ΙΕΚ και ευνοούνται με την καθυστέρηση και τις διαδοχικές αναπληρώσεις γιατί έχουν όλα τα απογεύματα ελεύθερα
Δουλεύουν μέχρι τις 1.30 (στη χειρότερη περίπτωση) και έχουν το απόγευμα ελεύθερο εκτός και αν ζούμε σε παράλληλους κόσμους και συμβαίνει κάτι άλλο
Ξέχασες κάποια από αυτά που είπα.
Δεν ξέχασα τίποτα, φέρνεις ως παράδειγμα μειοψηφίες. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Ναι έτσι είναι: πρωί σχολείο, απόγευμα ΣΔΕ, ΙΕΚ, ΚΔ
Μπράβο ικανότητες οι τύποι!!!
Αν είναι θέμα ικανοτήτων τους έχω! Είναι όμως; Θα έγραφα περισσότερα γι αυτό και για όσους υποτιμούν τα μεταπτυχιακά με κλήρωση λέγοντας ότι τα άλλα είναι καλύτερα και πιο αξιοκρατικά...αλλά δε θα μπω στο τριπάκι αυτό για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μετά περιμένουμε εμείς να πάρουμε 2 ώρες ...
Δεν ξέρω τι εννοείς μεταπτυχιακά με κλήρωση, ούτε σε ποιους αναφέρεσαι ούτε και πώς κολλάει εδώ. Άσχετο.Τις ικανότητές σου δεν τις ξέρω αλλά προφανώς έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Δικαίωμά σου.Αν κάνουν όλα αυτά που λες ταυτόχρονα, εκτός από εντυπωσιακό, είναι και παράνομο. Ταυτόχρονα εννοώ το εξής: Τα ΚΕΚ που αναφέρεις π.χ. μπορεί να έχουν 4 ώρες σήμερα και να ξαναπροκύψουν άλλες 4 μετά από 6 μήνες.Αν το κάνουν παράνομα γιατί δεν τους καταγγέλετε? Εσύ και ο κάθε ενδιαφερόμενος? Το όριο όπως σωστά είπες είναι 10 ώρες την εβδομάδα.Δεν δικαιούνται να το περάσουν.
Μα για το παράνομο το σχολιάζω. Κάτι κάνουν και δεν τους ζητάνε την άδεια-δεν βγάζουν καν. Tι; Μάλλον δε δηλώνουν οτι ειναι δημόσιοι υπάλληλοι. Φυσικά και θα το καταγγείλω φέτος-δεν πάει άλλο. Δεν έχω βρει ούτε μία άδεια τους στη δευτεροβάθμια...
Το ερώτημα είναι "ποιος ελέγχει το όριο των 10 ωρών". Όχι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους, και δη τους εκπαιδευτικούς, που είναι οι πλέον χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους με πλήρη απασχόληση. Και εκεί υπάρχει το όριο των 10 ωρών... Ούτε άδεια χρειάζονται και πολλοί ξεπερνάνε το όριο... Και αρκετοί έχουν υπερδιπλάσιους μισθούς από το νεοδιόριστο ή αναπληρωτή εκπαιδευτικό.Η άδεια των 10 ωρών για τους εκπαιδευτικούς είναι καθαρά μια ανόητη γραφειοκρατική διαδικασία. Πρέπει να πάρεις πρώτα μια βεβαίωση από το ΙΝΕΔΙ
Ευχαριστώ πολύ για την περιγραφή της διαδικασίας gpapage. Αν εκείνοι δεν τα βγάζουν πέρα σκέψου οι άνεργοι...λίγη τσίπα δε βλάπτει!