0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους αναπληρωτές τουλάχιστον δεν τη ζητάνε. Για τους μόνιμους δε γνωρίζω. 10 χρόνια εργάζομαι σε ΙΕΚ. Έχω δουλέψει σε 8 διαφορετικά ΙΕΚ στην Αττική και στην Πάτρα. Μόνο μια φορά μου ζήτησαν αυτό το χαρτί και όταν μετά κόπων και βασάνων τους το πήγα, μου είπαν ότι τελικά δεν ήταν απαραίτητο. Αντίθετα όσες φορές έχω δουλέψει σε ΚΔ
Ετσι ετσι...πραγματικα κουραστηκα να πηγαινω με το σταυρο στο χερι αλλα απο του χρονου κατι τετοια λαμογια θα τα καταστρεψω. Κ εγω το ιδιο επαθα περυσι. Ημουν πρωτη στον πινακα κ κατεληξα να εχω λιγοτερες ωρες απο δημοσιο υπαλληλο η οποια δηλωνε οτι εχει μεταπτυχιακο κ τελικα οχι μονο μεταπτυχιακο δεν ειχε αλλα ειχε κ παρα πολυ λιγες ωρες διδακτικης απασχολησης.κ ειχε ενα υφακι εκει μεσα λες κ ηταν διδακτωρ. Χωρια που μπαινοβγαινε στο γραφειο των διοικητικων. Οι υποχρεωσεις μου δε μου επετρεπαν να κανω χαμο κ να παω το θεμα δικαστικα αλλα δεν ξεχνω. Ειναι τοσο βρωμικος ο χωρος των ΙΕΚ κ απορω γτ ο φορεας συνεχιζει να διαιωνιζει αυτην την κατασταση.
Ακόμα και αν δεν τη ζητούν απο τα ΙΕΚ οφείλεις να ζητήσεις άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή απο το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που υπηρετείς και μάλιστα και οι αναπληρωτές και οι μόνιμοι δεν δικαιούνται πάνω απο 8 ώρες εβδομαδιαίως, οποτε ακόμα και αν δε χρειαστεί να την προσκομίσεις στα ιεκ, υπάρχουν περιορισμοί απο την ίδια την υπηρεσία σου.
Α και τα κριτήρια για τα οποία θα κάνουμε ενστάσεις ή όχι καλό είναι να μην μας τα καθορίζεις εσύ. Καθόρισε τα κριτήρια για τον εαυτό σου.