0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και για τους συνδέσμους με τις ειδικότητες. Εγώ που έκανα ως νηπιαγωγός ειδικής, δε βλέπω πουθενά αντίστοιχο τμήμα πχ ειδικής αγωγής. Μπορεί να μας δώσουν ας πούμε κάποια μαθήματα από ειδικότητα βρεφονηπιοκόμων ή απλά δε δημιουργήθηκε πουθενά τμήμα, άρα δεν πάμε πουθενά;
Ας με βάλουν σε μάθημα με κανένα μόνιμο σε κανένα περίεργο μάθημα ειδικότητας και ας μου πει ο μόνιμος όπως παλιά μου είπε ένας "με βάλανε να συμπληρώσω αναγκαστικά ωράριο δεν έχω ιδέα". Θα φάει καλά. Θα του πω πάω να πάρω ένα καφέ ξεκίνα και έρχομαι.
Έστειλαν αυτό το κείμενο στα ΙΕΚ : " Ενημερώνονται τα ΔΙΕΚ ότι δεν θα προβούν σε καμία περίπτωση σε αναθέσεις διδακτικών ωρών σε ωρομίσθιους εκπαιδευτές πριν λάβουν νεώτερη οδηγία από τη Διεύθυνση Δια
Ποιοι είναι με ικα και ποιοι ως ελεύθεροι; Ειπώθηκε ότι και με ικα να είμαστε, η σύμβαση θα είναι έργου. Αυτό σημαίνει πώς θα χρειαστούμε μπλοκάκι, να ανοίξουμε βιβλία σε εφορία δλδ; Αν είναι έτσι.........
εδώ, θα συμφωνήσω. υπάρχουν όμως και παλιοι που ειναι εξαιρετικά άτομα... λιγοι βεβαια στις μερες μας...
Στην ειδικότητα μου και στην περιφέρεια μου απλά να σου αναφέρω ένα στατιστικό. Στους πρώτους 30 οι 25 είναι μόνιμοι!!!Πρώτη φορά στα χρονικά. Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Υπουργού. Τα κατάφερε.
Ερώτηση Συνάδελφε.. και όχι "πονηρή" , σκέτης απορίας!..ΠΩΣ μπορεί να δει κάποιος στην κατάταξη - στην οποία , απόσο , τουλάχιστο αναρτά , βγάζει "μόνο" Ειδικότητα- Περιφέρεια , Ονοματεπώνυμα και Μόρια , με σειρά Εάν ο "άλλος" είναι "μόνιμος" .. μα οτιδήποτε...
Ένα απλό γκουγκλάρισμα το εμπώνυμο όνομα και ειδικότητα και σου βγάζει και σε πιο σχολείο είναι και σε πιο ΙΕΚ έχουν πάρει και απόσπαση αρκετοί από αυτούς αν δεν ντρέπονται να κάνουν και τα χαρτιά τους κιόλας.Δυστυχώς ξέρω αρκετούς που δεν ντρέπονται.
Δηλαδή πήραν απόσπαση για γραμματειακή υποστήριξη και θα βγάζουν στο ίδιο ωράριο εξτρα εισόδημα διδάσκοντας; Σα δε ντρέπονται κι αυτοί και το ΙΝΕΔΙ
Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις? Από που προκύπτει αυτό? Αν υπάρχουν, όντως είναι ένα θέμα.