0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα απλό γκουγκλάρισμα το εμπώνυμο όνομα και ειδικότητα και σου βγάζει και σε πιο σχολείο είναι και σε πιο ΙΕΚ έχουν πάρει και απόσπαση αρκετοί από αυτούς αν δεν ντρέπονται να κάνουν και τα χαρτιά τους κιόλας.Δυστυχώς ξέρω αρκετούς που δεν ντρέπονται.
Παράνομο δεν ειναι έκαναν τα χαρτιά τους και μοριοδοτήθηκαν. Αλλά αν αυτοί δεν ντρέπονται εγώ σηκώνω τα χερια ψηλα. Πέρσι αποσπασμένος σε ΙΕΚ έλεγε ο ιδιος εγώ θα ντρεπόμουν να κανω χαρτιά μαζί με εσάς . Είχε συνείδηση ο άνθρωπος και είχε και διδακτορικοΑλλα γνωρίζω και αποσπασμένο σε ΙΕΚ που δίδασκε σε αλλο ΙΕΚ. Δεν ειναι παράνομο αλλα για μενα ειναι ντροπή
Άλλοτε θα συμφωνούμε άλλοτε θα διαφωνούμε διάλογο κανουμε και δεν εχουμε και τις ίδιες απόψεις
Δηλαδή πήραν απόσπαση για γραμματειακή υποστήριξη και θα βγάζουν στο ίδιο ωράριο εξτρα εισόδημα διδάσκοντας; Σα δε ντρέπονται κι αυτοί και το ΙΝΕΔΙ
Συνάδελφε Foufoutιε , εφόσον αποσπάστηκαν σε Γραμματείες (ματαλέω: Στο πλείστο , ΜΗΝ πω στο απόλυτο , ΑΥΤΟ ε π ι δ ι ώ κ ο υ ν : Γραμματεία και Μακρυά από Διδασκαλεία...) Εξάλλου , Συνάδελφοι Μόνιμοι , που Αποσπώνται σε Γραμματείες , Εξ' ορισμού και Κανονισμού ΔΕΝ μπορούν να διδάξουν.. Πέραν ότι ΔΕΝ το Θέλουν.... ΜΗΝ ανησυχείς... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ γι' αυτό...
Σεβασμό μεγάλο για το ψάξιμό σου , παρά τις Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ Διαφωνίες , μεταξύ μας , σου Δηλώνω Συνάδελφε!...Ας το Δούμε Όλοι ΠΩΣ είναι "μαχητές" οι αποσπάσεις "Μονίμων" - "πελατειακής σχέσης" δε μαζί , καθώς οι Πολλοί ΔΕΝ θέλουν επί πλέον διδασκαλίες.... ΛΕΩ Όμως το "άλλο"...Σχεδόν , σε όλες τις ειδικότητες ... μα αχταρμάς , "μόνιμοι" , "πιστοποιημένοι" , "απιστοποίοητοι" , , βλέπω , ΠΛΗΝ πελατειακών και τα γνωστά νεοελληνικά..μα παγκόσμια λέω, ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ , να λαμβάνουν Ώρες Μόνον οι πιο Ψηλά στην Κατάταξη.....Μα οι ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!... Προσωπικά , αυτό με "βολεύει"...Στην Ειδικότητά μου , είμαι οριακά 2ος - 3ος Μεταξύ "πιστοποιημένων" - "απιστοποίητων" στην Περιφέρειά μου , στην Πανελλαδικά...... ΩΩΩΩ ΤΙ "χαρά"...
Μεταταγμένοι σε ΙΕΚ ως διοικητικοί νομίζω δεν υπάρχουν... μόνο αποσπασμένοι...
Υπάρχουν.. είχαν γίνει μετατάξεις με τον Αρβανιτόπουλο το περίφημο καλοκαίρι του 2013...
Αφού το ωράριο της διοικητικής υπηρεσίας σε ΙΕΚ συμπίπτει με αυτό του ωραρίου διδασκαλίας πως κάνουν μάθημα, αποσπασμένοι; αφήνουν την θέση τους και επιστρέφουν μετά από το δυωράκι; δεν μου φαίνεται και πολύ νόμιμο αυτό εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, πως γίνεται; το έχετε δει; έχετε ονόματα και ΙΕΚ που γίνεται; εδώ μόνιμος για να πάρει άδεια για να κάνει μάθημα σε ΙΕΚ έχει βεβαίωση διευθυντή ότι είναι εκτός ωραρίου του.... Μεταταγμένοι σε ΙΕΚ ως διοικητικοί νομίζω δεν υπάρχουν... μόνο αποσπασμένοι...Στα ΙΕΚ και σε όλα τα ιδρύματα που προσλαμβάνουν ωρομισθίους (ΤΕΙ, ΑΕΙ, κλπ) μετράνε τα προσόντα σου και όχι αν έχεις δουλειά ή όχι. Το κράτος μακάρι να είχε την υποχρέωση να βρει δουλειά σε όλους, αλλά αυτό δεν ισχύει σήμερα. Δηλαδή αν ο μόνιμος βρει δουλειά και σε μία ιδιωτική δουλειά (με άδεια) ως δεύτερη εργασία πάλι ανήθικος είναι; τα ΙΕΚ σας πείραξαν; μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα κόσμο γιατί κάποια μέρα μπορεί αν βρεθείτε στην θέση του...