0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδεχομένως να έχουν καλυφθεί οι θέσεις από τους πιστοποιημένους. Έχεις ελέγξει πόσοι είναι οι πιστοποιημένοι και πόσους της ειδικότητάς σου χρειάζονται το τρέχον εξάμηνο;
μπορεί να μου πει κανείς τι ισχύει τελικά με την ασφάλιση στα ΙΕΚ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να ξαναρωτήσω, (μην χαθεί η ερώτηση μου ), μήπως γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει; Ισχύει το ΙΚΑ και το AΕΔ ή το μπλοκάκι ; Όσον αφορά στις ώρες, στην περιοχή μου, δεν νομίζω να μέτρησε και πολύ η πιστοποίηση. Μοιράστηκαν οι ώρες κανονικά, όπως πάντα.
Καλησπέρα σε όλους!!Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα να δουλέψουμε στα ΙΕΚ αν ήδη δουλεύουμε σε φροντιστήριο;
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς.Ισχύουν ΙΚΑ, ΤΠΥ, ΤΛΥ. Φαντάζομαι η σελίδα 9 της προκήρυξης απαντάει στην ερώτησή σου. http://inedivim.gr/sites/default/files/announcements-proclamations-publicity/files/2015-10-21-prosklisi-diek.pdf
Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την ειδικότητα
Είναι μόνο 1 πιστοποιημένος κ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είχαν πει για 2-3 τμήματα στην ειδικότητά μου. Εν τω μεταξύ, αποσπασμένους δεν έχει κανένα από τα 2 ΙΕΚ το νομού μου (το είδα κ στο ίντερνετ κ μου το διαβεβαίωσε κ ο διευθυντής από το άλλο ΙΕΚ).