0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδεχομένως να έχουν καλυφθεί οι θέσεις από τους πιστοποιημένους. Έχεις ελέγξει πόσοι είναι οι πιστοποιημένοι και πόσους της ειδικότητάς σου χρειάζονται το τρέχον εξάμηνο;
μπορεί να μου πει κανείς τι ισχύει τελικά με την ασφάλιση στα ΙΕΚ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να ξαναρωτήσω, (μην χαθεί η ερώτηση μου ), μήπως γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει; Ισχύει το ΙΚΑ και το AΕΔ ή το μπλοκάκι ; Όσον αφορά στις ώρες, στην περιοχή μου, δεν νομίζω να μέτρησε και πολύ η πιστοποίηση. Μοιράστηκαν οι ώρες κανονικά, όπως πάντα.
Καλησπέρα σε όλους!!Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα να δουλέψουμε στα ΙΕΚ αν ήδη δουλεύουμε σε φροντιστήριο;
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς.Ισχύουν ΙΚΑ, ΤΠΥ, ΤΛΥ. Φαντάζομαι η σελίδα 9 της προκήρυξης απαντάει στην ερώτησή σου. http://inedivim.gr/sites/default/files/announcements-proclamations-publicity/files/2015-10-21-prosklisi-diek.pdf
Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την ειδικότητα
Είναι μόνο 1 πιστοποιημένος κ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είχαν πει για 2-3 τμήματα στην ειδικότητά μου. Εν τω μεταξύ, αποσπασμένους δεν έχει κανένα από τα 2 ΙΕΚ το νομού μου (το είδα κ στο ίντερνετ κ μου το διαβεβαίωσε κ ο διευθυντής από το άλλο ΙΕΚ).