0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σε ολους Γνωριζει καπιοις τη διαδικασια ενστασης οχι για τους πινακες εκει η προθεσμια εχει λειξει αλλα οταν εχουν ανατεθει ωρες σε καπιοον πολυ χαμηλα στη λιστα?
Συνάδελφε δεν τη ξέρω τη διαδικασία αλλά αν την μάθεις θα ήταν χρήσιμο να την παραθέσεις εδώ γιατί πολλοί μα πάρα πολλοι είναι στη θέση σου.
δεν θέλω να σας απογοητευσω για τις ενστάσεις αλλα αυτο έχετε διαβάσει? ειναι αντιγραφή απο την προκήρυξη. Ενστάσεις κατά του πίνακα συνολικά, ή κατά του συνόλου των υποψηφίων που προηγούνται του ενιστάμενου, απορρίπτονται
Συνάδελφοι έχετε δίκιο για τις αναθέσεις ωρών, όμως τα 10ωρα και παραπάνω δε νομίζω ότι έχουν νόημα στα επαρχιακά ΔΙΕΚ όπου τα παιδιά είναι λιγότερα και επομένως και τα τμήματα. Φανταστείτε σε μια ειδικότητα να λειτουργεί 1 τμήμα με 6-7 μαθήματα και να δώσουν είτε το 10ωρο στον μόνιμο είτε γενικά στον πρώτο σε μόρια πιστοποιημένο ή μη. Σε κάθε μάθημα οι εκπαιδευόμενοι θα βλέπουν τον ίδιο εκπαιδευτή, είναι δυνατόν; Παρόλο που δεν είμαι μόνιμος, παρόλο που θα ήθελα κι εγώ να έχω το μέγιστο ωράριο για να βγάζω πιο πολλά χρήματα, νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο να μοιράζονται οι ώρες για να μπορεί να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Η ανεργία καλπάζει ακόμα και 150 ευρώ το μήνα για κάποιος είναι σημαντικά στις εποχές που ζούμε.
Τώρα μοιράστηκαν οι ώρες ήδη. Δεν μπορούν να πάρουν τον άλλο να του πούνε σου παίρνουμε πίσω τις ώρες και τις δίνουμε αλλού.Ήδη γίνονται μαθήματα.
Κάτι μου βρωμάει εδώ... Περίμενα τηλ από το ΙΕΚ της περιοχής μου καθώς είμαι στην πρώτη θέση της ειδικότητας μου κ μόλις τους πήρα κ μου είπαν ότι έχουν ξεκινήσει οι αναθέσεις κ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία να καλέσω αύριο πρωινές ώρες το διευθυντή. Πολύ φοβάμαι ότι έχουν δώσει τις ώρες αλλού. Τι να κάνω;