0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλή ιδέα.Οπότε πρέπει να γίνει άμεσα εισήγηση στο Υπουργείο ώστε οι μόνιμοι να δουλέψουν τις μισές ώρες, να πάρουν το μισό μισθό και να προσληφθούν άλλοι τόσοι μόνιμοι.Έτσι θα δουλεύουν οι διπλάσιοι άνθρωποι (με μισό μισθό βέβαια) και θα μειωθεί και η ανεργία!
Αυτό που απάντησες δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Συμφωνούμε ότι οι μόνιμοι δεν θα έπρεπε να παίρνουν ώρες στα ΔΙΕΚ έναντι των υπολοίπων, για τους δεύτερους αναφέρομαι που τους μαστίζει η ανεργία ή δεν τέλος πάντων δεν έχουν την εξασφάλιση των μονίμων, για αυτούς και τα 150 ευρώ έχουν αξία...
Μόλις έστειλα ένσταση στο μέιλ που αναγράφεται σε προηγούμενο μήνυμα και θα πάω αύριο, γιατί ο διευθυντής σήμερα είχε φύγει. Παλιότερα είχα κάνει παρόμοια ένσταση κ σε 5 λεπτά με πήραν από το ΙΕΚ που ενδιαφερομουν για να μου αναθέσουν ώρες.
Παραθέτω το τελευταίο μου μήνυμα χθες... λοιπόν πήγα στο ΙΕΚ σήμερα κ ο διευθυντής μου είπε ότι θα δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ ακόμα κ μέσα στο Σ/Κ προκειμένου να βγει πρόγραμμα κ να αναθέσουν ώρες. Εν τω μεταξύ περιμένουν κ β'φαση αποσπασμένων μόνιμων προκειμένου να ξεκινήσουν μαθήματα από Δευτέρα. Το έχει ακούσει κανείς άλλος αυτό;
Γινεται να σου βάζουν αναπλήρωση πριν ακόμα σου πούνε ποιες μέρες σου αναθέτουν μαθήματα;Γίνεται επίσης να σου δεσμεύουν μια μέρα για αναπληρώσεις ενώ δε σε βολεύει;
Πρακτικά το πολύ στι 8 σφύριξε και έληξε
Πως δεν έχει σχέση. Τέλεια η απάντηση του συναδέρφου. Εμείς γιατί να τρέχουμε σεμινάρια , επιμορφώσεις κτλ. όταν τελικά δεν μετράει τίποτα που έχει σχέση με την γνώση στην πρόσληψη εκπαιδευτών στα ΙΕΚ. Με την δική σας λογική, δεν έχουν νόημα οι πίνακες με τα προσόντα. Ας φτιάξουν έναν πίνακα με μόρια ανεργίας, αριθμός τέκνων, χρώμα μαλλιών, ύψος κτλ..Στην δική μου περιοχή, όλοι πήραν μάθημα. Μόνιμοι χωρίς πιστοποίηση, άνεργοι χωρίς πιστοποίηση. Ο μοναδικός πιστοποιημένος, με εκατοντάδες ώρες προϋπηρεσίας στην συγκεκριμένη ειδικότητα πήρε μόλις 2 ώρες παραπάνω από τον μη πιστοποιημένο, με μοναδικό προσόν τις λίγες ώρες προϋπηρεσίας (το πολύ 40). Που βλέπετε το δίκαιο... συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει. Όλοι ψίχουλα θα πάρουν. Όσον αφορά στους σπουδαστές, πάλι πειραματίζονται εις βάρος τους.