0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε λέω δουλειά είναι αλλά αρχίζω και πιστεύω οτι τα ΙΕΚ έχουν υπερτιμηθεί.
μια ερωτηση...σε μαθημα εργαστηριακο και με 18 μαθητες...2 καθηγητες δεν μπαινουν; αν ο διευθυντης εχει βαλει μονο εναν..μπορω να εισηγηθω και για δευτερο;
ο μεγιστος αριθμός για δύο εκπαιδευτές ειναι 16 μαθητές , αλλά αν το οριο πέσει κάτω απο 16 τοτε μπαινει ενας και ο 2ος σταματαει, επειδη πολλοι μαθητες σταματανε μεσα στο εξάμηνο συνήθως γινεται για αυτό τον λόγο.
Δεν είναι θέμα εισήγησης. Νομίζω, από τη στιγμή που είναι 18 είναι υποχρεωμένος να βάλει 2. Πρέπει να τον ρωτήσεις γιατί δεν μπαίνει δεύτερος. Ίσως σου πει ότι θα βάλει στις επόμενες μέρες.
Συνάδελφε εσύ που σε κάλεσαν από ιεκ ζωγραφου ποσά μορια έχεις;πιστοποιημένος ή μη;
Mια διευκρίνηση αν κάποιος γνωρίζει. Σε ένα ΙΕΚ υπάρχουν δυο τμήματα με 3 ώρες το καθένα στο μάθημα χ. ό πρώτος στον πίνακα παίρνει 3+3 ώρες= 6 (τις παίρνει όλες) ή 3 ο πρώτος και 3 ο δεύτερος? Ρωτάω γιατί σε δυο διαφορετικά ΙΕΚ που έχω υπόψη μου έχει γίνει διαφορετική προσέγγιση στην κατανομή ωρών. Μπορούμε κάπως να το ελέγξουμε αυτό ή ο κάθε διευθυντής αποφασίζει όπως νομίζει?
Εγώ μια φορά κι έναν καιρό που ασχολιόμουν με τα ΙΕΚ (εποχή ΟΑΕΕ) έπαιρνα συνήθως ένα εργαστήριο άρτια εξοπλισμένο. Ο τότε διευθυντής είχε παραδεχθεί πως ήταν αδύνατο να δώσει το εργαστήριο του ΤΕΕ που έχει χρεωθεί ο μόνιμος, χωρίς τον μόνιμο μέσα...
δείτε το λιγάκι http://xenesglosses.eu/2015/11/giati-diplasiastike-i-moriodotisi-ti/