0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μου λυσετε μια απορία; Με άριστα το 10 ή το 20 βαθμολογουμε στα ΙΕΚ και πόση ώρα διαρκεί η εξέταση κατά τη διάρκεια τη ης προόδου;
Από το 1 ως το 10 είναι η βαθμολόγηση και η εξέταση μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2 διδακτικές ώρες (από το ενημερωτικό σημείωμα που μας έστειλαν μέσω μέιλ από το οικείο ΙΕΚ)
Καλησπερα παιδια,ανακοινωθηκαν σημερα τα αποτελεσματα των ενστασεων στο παρακατω λινκ:http://www.inedivim.gr/sites/default/files/announcements-proclamations-publicity/files/20160115-praktiko-enstasewn-diek-2015-2016.pdfπαρατηρω οτι δεν προσμετρηθηκε η προυπηρεσια μου στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, στο πεδιο ¨διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ¨, γίνεται αυτό;Αναφερουν οτι ''Ολες οι σχολες του ΟΑΕΔ προσμετρούνται στην εργασιακη εμπειρια"....Εχετε καποιο τηλεφωνο οπου μπορω να επικοινωνήσω μαζί τους;
παρατηρω οτι δεν προσμετρηθηκε η προυπηρεσια μου στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, στο πεδιο ¨διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ¨, γίνεται αυτό;Αναφερουν οτι ''Ολες οι σχολες του ΟΑΕΔ προσμετρούνται στην εργασιακη εμπειρια"....Εχετε καποιο τηλεφωνο οπου μπορω να επικοινωνήσω μαζί τους;