0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά τίποτα δε γίνεται...στην πορεία όταν θα φανεί η σύμβαση ότι εργάζεσαι στα ιεκ από τέλος νοεμβρίου θα σημαίνει ότι δεν δικαιούσαι τη θέση στην κοινωφελή...οπότε εαν την αποδεχτείς τώρα στην πορεία θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και ότι έχεις δουλέψει εως τότε δε θα το πληρωθείς. Μου έτυχε και μένα το δεκέμβριο και πήγα στα κεντρικά του οαεδ και ενημερώθηκα, διότι κανένα υποκατάστημα οαεδ και κανένας διευθυντής δε μου απαντούσε με σιγουριά.
Παιδιά για απόφοιτους ΑΕΙ πόσο είναι ο καθαρός μισθός ανά ώρα;
Καλημέρα σας, Σήμερα μου πήραν τηλέφωνο από ΟΑΕΔ ότι τελικά είμαι επιτυχόν στην 5μηνη εργασία που είχα κάνει αίτηση, το θέμα είναι όμως που εργάζομαι σε ΙΕΚ μπερδεύει την υπόθεση, αν και από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα που εργαζόμαστε δεν υπογράψαμε σύμβαση ούτε μας κόλλησαν κάποιο ένσημο ΙΚΑ και ούτε βέβαια πληρωθήκαμε (ίσως του χρόνου), η κάρτα ανεργίας μου είναι ενεργή.Σε αυτή την περίπτωση τι γίνετε;
Εξαρτάται από το πόσο χρόνια είναι το πτυχίο,4-5-6 αν υπάρχει τίτλος Μεταπτυχιακός/Διδακτορικό.
Ή αντιμισθια που αναφέρεται στον πίνακα είναι τα καθαρά ή τα μεικτά χρήματα;
Οι συμβάσεις στα ΙΕΚ είναι εξαμηνες. Αυτό σημαίνει ότι εντός ολίγου θα ξανακανουμε τα χαρτιά μας για το επόμενο εξάμηνο. Είναι τόσο πιθανό να δουλέψεις ξανά στο ίδιο ΙΕΚ κάνοντας το ίδιο μάθημα όσο να παρουσιαστεί κάποιος άλλος συνάδελφος με περισσότερα μόρια και να σου πάρει τη θέση.
δεν ξανακανεις τα χαρτια σου..ισχυει ο αρχικος πινακας και απο αυτον θα ξανακαλεσουν
Μεικτά.
Στέλνε υπομνήματα στην ευρωπαϊκή ένωση και κράτα τη καρτούλα σου. Κάντην και κορνίζα.
Δηλαδή καθαρά πόσο βγαίνει η ώρα για απόφοιτο ΑΕΙ 4ετους;
Σήμερα υπέγραψαν τη σύμβασή μου στο ΙΕΚ και έγραφε "ωριαία αντιμισθια 15