0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά τίποτα δε γίνεται...στην πορεία όταν θα φανεί η σύμβαση ότι εργάζεσαι στα ιεκ από τέλος νοεμβρίου θα σημαίνει ότι δεν δικαιούσαι τη θέση στην κοινωφελή...οπότε εαν την αποδεχτείς τώρα στην πορεία θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και ότι έχεις δουλέψει εως τότε δε θα το πληρωθείς. Μου έτυχε και μένα το δεκέμβριο και πήγα στα κεντρικά του οαεδ και ενημερώθηκα, διότι κανένα υποκατάστημα οαεδ και κανένας διευθυντής δε μου απαντούσε με σιγουριά.
Εμενα δε μου είπαν τίποτα τέτοιο στον ΟΑΕΔ. Όταν τους είπα ότι θα δουλεψω στο ΙΕΚ το απόγευμα μου είπαν ότι δε συμβαίνει τίποτα. Απλα ότι δε θα κολληθούν όλα τα ενσημα, καθώς θα είναι πάνω από 25. Ρώτησα και στο ΙΚΑ και μου είπαν το ίδιο. Ότι θεωρείται παράλληλη εργασία.Λες να μου δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα; Να μου ζητήσουν πίσω τα δεδουλευμενα του Δεκεμβρίου; Πώς θα βρω το δίκιο μου τώρα;
To εαρινό εξάμηνο πότε αρχίζει παιδιά;
Από γραμματεία ιεκ μου είπαν για 17 Μαρτίου. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι έγκυρο.
Έχουμε και άλλα δυσάρεστα νέα.Πιστεύω να είδατε την επιστολή που έστειλε η ΓΓΔ
http://ieklivadias.blogspot.gr/Τα περισσότερα ΙΕΚ το ανάρτησαν στην σελίδα τους.Για κλείσιμο όχι βέβαια.