0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς το ίδιο άκουσα και εγώ. Και το έχω δει να συμβαίνει και άλλες φορές. "
Πάρε τηλ στο 2131311696. Θα σε κατατοπισουνΚάτι αντίστοιχο συνέβη σ' εμενα και μου είπαν αρχικά να κάνω ένσταση στο ΙΕΚ και εφόσον δε με ικανοποιήσει ή απάντησή τους να τη στειλω στη γγδβμ.
Πάντως από προσωπική εμπειρία μην περιμένετε πολλά από τη γγδβμ. Οι απαντήσεις και από εκεί είναι ανεπαρκείς. Δεν το ψάχνουν παραπάνω δέχονται απλά τις δικαιολογίες των διευθυντών.
Γιατί το βρίσκεις κακό αυτό και που κολλάει η κυρα Σουλα;; Δεν αναφερεται σε εκπαιδευτές αλλά στον χώρο μετεγκατάστασης. Αφού υπάρχει εκεί κατάλληλος χώρος γιατί να μην πάει;;
Έγινε και αυτό!Αριστερή κυβέρνηση στέλνει τους σπουδαστές των ΙΕΚ να κάνουν μάθημα στο στρατόπεδο! Σκοτωθείτε εσείς να μαζέψετε πιστοποιητικά και επιμορφώσεις για να πάρετε μια ώρα στα ΙΕΚ. Σε λίγο και μαθήματα και για την ειδικότητα μαγειρικής από την κυρά Σούλα της γειτονιάς αφού μαγειρεύει από μικρή και έχει εμπειρία. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/381732
Έγινε και αυτό!Σκοτωθείτε εσείς να μαζέψετε πιστοποιητικά και επιμορφώσεις για να πάρετε μια ώρα στα ΙΕΚ. Σε λίγο και μαθήματα και για την ειδικότητα μαγειρικής από την κυρά Σούλα της γειτονιάς αφού μαγειρεύει από μικρή και έχει εμπειρία.