0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα!Με πήραν προχθές, απο ένα Δ.Ι.Ε.Κ. της περιοχής μου για να αναλάβω ένα μάθημα αυτού του εξαμήνου. Είναι η πρώτη φορά που θ΄ απασχοληθώ σε τέτοια δομή και θα ήθελα τα φώτα σας.Δεν ξέρω πρακτικά ζητήματα, όπως ακολουθείται κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών; Αύριο ξεκινάω υποτίθεται και δεν ξέρω τι πρέπει να προετοιμάσω.Επίσης, αναφορικά με τη μισθοδοσία, πως μπορώ να την υπολογίσω; Πως καταβάλλεται ο μισθός; Προφανώς πρέπει να δώσω και στοιχεία τραπέζης. Αυτά τα ζητήματα τα διεκπαιρεώνει η διεύθυνση του ΔΙΕΚ;Η χρονιά πότε λήγει; 30/6, όπως στη δευτεροβάθμια;Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις που προφανώς είναι αυτονόητες για πολλούς απο εσάς, αλλά έχω χάσει το μπούσουλα.Ευχαριστώ
Καλημέρα!Έχω αφήσει ένα ΙΕΚ στη μέση και απ ότι είδα μοριοδοτούνται πολύ.. αν καταφέρω να ξαναβρω την ειδικότητα δεδομένου ότι είμαι πλέον στην επαρχία, μπορώ να πάρω απαλλαγή, λόγω του ότι το πτυχίο μου έχει αρκετά κοινά μαθήματα?Ποια είναι η διαδικασία, το έχει κάνει κανείς?Ευχαριστώ!!!
Εύγε gianna9 για τη Συναδελφικότητά σου (και) στο «νέο» στα καθ’ ημάς dimitrios89 Ήδη , με π.μ. κι εγώ του έχω στείλει «οδηγίες προς ναυτιλομένους» , με πρόσθετη χαρά , διότι το Παλληκάρι δείχνει Διάθεση Αποστολής – Καθήκοντος και ιδιαίτερη ευγένεια. ΥΓΟΥ’ • Τώρα , παρατηρώ το moto σου: «..αξίζεις φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..». Π α ν έ μ ο ρ φ ο !...
Συνάδελφοι καλησπέρα! Σύμφωνα με το ακόλουθο άρθρο "Κατατέθηκε στη
Είναι false alarm! Εννοεί τον αριθμό καταρτιζομένων ανά εκπαιδευτή, όχι τον αριθμό εκπαιδευτών ανά καταρτιζομένους. Γενικά αυτή η πρόταση υπάρχει και στο νόμο που ισχύει τώρα.