0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν όμως η κομμώτρια με τις full ώρες που μαζεύει έρθει το πλήρωμα του χρόνου (πολιτική συγκυρία) και σου γίνει προισταμένη ( το παράδειγμα ειναι πραγματικό) και ως πληροφορικός θα σε βάζει να τις γράφεις τα cd για τα παιδιά της, να στένεις τα mail του σχολείου, να γραφεις σε word τα κείμενα τότε θα νιώσεις την συναδερφικότητα για τα καλά.....αλλά θα είναι αργά.
Απλά τραγικός, όσο και το "ειρωνευτικά" Με τέτοια επιχειρήματα, είσαι πραγματικός επιστήμων. Με έπεισες.
Παρότι πλέον έχω αναθεωρήσει την θέση μου απέναντι στον θεό και το σύμπαν, δέχομαι ως πραγματικό, χωρίς να κάνω προσπάθεια να το εξηγήσω , ο σέρβερ κατεληφθεί απο κομμωτές ΙΕΚ , εκπαιδευτές με χημικά γαλλικά και πιάνο.Η αριστερά εφερε νέα ηθη στην επαγγελματική εκπαίδευση. τερμα τα οικονομικά τερμα η πληροφορική, η επιστήμη της κομμωτικής σας χαράζει νεόυς ορίζοντες , πάμε μπροστά για μία νέα ελλάδα με φούξια ανταυγειες , πάντα μέσα απο ένα ΙΕΚ.Θα προτεινα δε ο τίτλος του θέματος να μετονομασθεί σε ΙΕΚ ομορφιάς του ΙΝΕ
"Επιστημονικές" μπουρδολογίες. Το ακαταλόγιστο.
Πάιξε με καμμία περμανάντ εσυ, και ασε τα επιστημονικά για άλλους.Και προσοχή στις αποτριχώσεις
markosath να φανταστώ ότι δεν έχεις πάρει πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτή ενηλίκων,ε;θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο 'η πιστοποίηση απλώς πιστοποιεί κάτι, δεν σε κάνει ανθρωπο'. Για σένα πρέπει να βρεθεί πιστοποίηση ανθρώπινης επάρκειας.
Κάνουνε χημεία οι κομμώτριες? απαραίτητο προσόν τα αγγλικά, μένω αναυδος. Ευκαιρία του ακαδημαικου φίλη..επιπέδου...τάδε να βρεί και φθηνούς χημικούς με δευτερη ειδκότητα περμανάντ.Το έχουμε χάσει το τόπι τελείως..και μην ξεχάσω, καλό μεσημέρι στην "συνάδελφο" που με κουρεύει απο την ανωτέρα σχολή μισελ, που απο ότι κατάλαβα μπορεί να γίνει καθηγήτρια με δύο χρόνια γυμνάσιο και... μισέλ (αναγνωρισμένο ΙΕΚ-Γιαννάκου)!
Καλημέρα σε όλους.Μην τσακώνεστε για το θέμα της πιστοποίησης. Το σωστό είναι να προηγούνται οι πιστοποιημένοι. Ενημέρωση για το θέμα υπήρχε εδώ και πολύ καιρό ΚΑΙ μέσα από τα ΔΙΕΚ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σας το λέω εγώ που έχω διδακτορικό και πήγα και έδωσα αυτές τις ανόητες εξετάσεις επειδή "έπρεπε".Αυτό όμως που είναι πραγματικά συγκλονιστικό, καινοφανές, δίκαιο και άκρως διασκεδαστικό είναι ο παραμερισμός και η αποκαθήλωση των ΔΥ, οι οποίοι για χρόνια υπήρξαν οι νταβατζήδες των ΔΙΕΚ. Θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους εδώ μέσα. Αυτή η ... πατέντα που υπήρξε πέρυσι "πρώτα πληρώνονται οι ΔΥ και μετά οι ελεύθεροι επαγγελματίες" ακόμη εδώ μου κάθεται. Έχω να κάνω μερικές κρίσιμες ερωτήσεις:(1) Έχετε να πείτε κάτι κύριοι συνάδελφοι για την απαράδεκτη επιστολή του σωματείου μας; Μην γελάτε. Μπορεί να μην το έχουμε ακούσει οι περισσότεροι (εγώ αγνοούσα την ύπαρξή του μέχρι που διάβασα αυτήν την επαίσχυντη επιστολή), μπορεί να διαφωνούμε με αυτά που λέει, αλλά ... είναι το σωματείο που μας εκπροσωπεί. Πως προέκυψε αυτό; Με την αποχή όλων μας. Όπως όλα τα συντεχνιακά σωματεία, έχει τα πάντα και συμφέρει: καταστατικό, Δ.Σ., σφραγίδα. Τι έχετε να πείτε για το γεγονός ότι η επίσημη φωνή μας διαρρυγνύει τα ιμάτιά της για τους ΔΥ; Για να καταλάβετε που έχει φτάσει η σαπίλα κύριοι ..(2) Οι περισσότεροι Δ/ντες είναι κολλητάρια με τους ΔΥ. Στο ΔΙΕΚ της πόλης μου, ήμουνα και είμαι κάθε χρόνο σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Τώρα θα είναι δύσκολο να τους βοηθήσουν. Οι πίνακες βγαίνουν ανά Περιφέρεια και όχι ανά Νομό, άρα αν κάποιος Δ/ντης αβαντάρει έναν ΔΥ, θα "φωνάξουν" οι υπόλοιποι. Είναι δύσκολο λοιπόν να παίξουν με τους πίνακες. Μπορεί όμως ένας Δ/ντης κατά την διαδικασία των αναθέσεων να ξεκολλήσει έναν ΔΥ από κάτω με την αιτολογία που του δίνει η εγκύκλιος; Αυτό για να το μάθουμε θα πρέπει να δούμε ΚΑΙ την εγκύκλιο των αναθέσεων. Συμπερασματικά: μην κολλάτε τόσο πολύ με το θέμα της πιστοποίησης. ΟΛΟΙ το ξέραμε. Το μεγάλο θέμα είναι οι ΔΥ, που είναι συντεχνία και έχουν κολλητηλίκια (στην επαρχία) με όλο το προσωπικό του ΔΙΕΚ. Εδώ λοιπόν θα γελάσουμε. Φέτος όσοι ΔΕΝ είμαστε ΔΥ θα πάρουμε χαλαρά τις ώρες μας και για ό,τι απομείνει θα σκιστούν μεταξύ τους οι ΔΥ. Θα βγει πολύ βρώμικη μπουγάδα προς τα έξω κύριοι συνάδελφοι και οι ενστάσεις που θα γίνουν θα είναι μοναδικές. Όλοι οι ΔΥ, κυρίως εκπαιδευτικοί της