0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πρόσεξα και το εξής όσον αφορά τον τρόπο στελέχωσης: 1) Οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατατάσσονται στο τέλος των αξιολογικών πινάκων.Γιατί στο τέλος δηλαδή οι υπάλληλοι. (Καταλαβαίνω) να το κάνει ο ΟΑΕΔ στα ΙΕΚ, λόγω της φύσης του Οργανισμού και της ανάγκης να προωθήσει την ευρύτερα δυνατό απασχόληση. Αλλά τα Δημόσια ΙΕΚ δεν έχουν αυτό το στόχο. Έχουν ως (αποκλειστικό) στόχο να καταρτίσουν όσο γίνεται αρτιότερα νέους τεχνικούς σε διάφορες ειδικότητες. Αποκλείοντας πρακτικά έμπειρους εκπαιδευτές βλάπτουν ακριβώς αυτό τον στόχο.
Ναι αναφέρεται... είναι επίσημο.http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/120074/pos-tha-proslifthoyn-ekpaideftes-se-dimosia-iek-kai-sekΈνας απόφοιτος 22 χρονών άνεργος προφανως είναι καλύτερος εκπαιδευτής γα σχολή επαγγελματικής κατάρτισης... θα μεταφέρει όλες του τις εμπειρίες στους εκπαιδευόμενους
Αυτό το έχει ανακοινώσει και ο ΙΝΕΔΙ
Αν και δεν ασχολούμε με ΙΕΚ εδώ και χρόνια, έχω την εντύπωση ότι τοποθέτηση των δημόσιων υπαλλήλων στο τέλος, δεν θα ισχύσει για πάρα πολύ. Για 2 λόγους:1) Δεν μπορεί να γίνει διάκριση τέτοιας μορφής και αν το κυνηγήσουν κάποιοι δημ. υπάλληλοι θα δικαιωθούν. Δεν μπορείς να πεις ότι όποιος δουλεύει εκεί προηγείται, ενώ όποιος δουλεύει αλλού μπαίνει στο τέλος. Θεωρώ ότι είναι αντισυνταγματικό. Θέλεις να αποκλείσεις τους δημ. υπαλλήλους? Κάντο. Αλλά με άλλο τρόπο, βάζοντας κοινά κριτήρια για όλους.2) Τα ΙΕΚ δεν έχουν εργαστήρια. Πώς την βολεύουν τόσα χρόνια? Ποιος κάνει τη συντήρηση των εργαστηρίων? Γιατί ένας δημ. υπάλληλος να κάνει τη συντήρηση των εργαστηρίων από τη χρήση των ΙΕΚ, όταν δεν έχει καθόλου ώρες εκεί? Νομίζω και εδώ θα δημιουργηθεί θέμα.
Δλδ εμείς οι άνεργοι να αυτοκτονήσουμε; Μόνο εσείς έχετε ζωή, οικογένεια κτλ οι άλλοι όχι;Ίσως να πουν είσαι ανίκανος να βρεις δουλειά ή τεμπέλης, προσπάθησα προσωπικά και τώρα προσπαθώ να πληρώσω ρύθμιση ΟΑΕΕ
Κοίτα, υπάρχουν αρκετοί που είναι "πολυθεσίτες" και φυσικά αυτοί οι "πολυθεσίτες" δεν είναι μόνο μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Πολλοί είναι στον ιδιωτικό τομέα και άλλοι απασχολούνται στο δημόσιο με συμβάσεις, χωρίς φυσικά να πηγαίνουν στο τέλος της λίστας.Κατά τη γνώμη μου αν θέλεις (σαν κράτος) να κάνεις κοινωνική πολιτική και να αποκλείσεις τους δημόσιους υπάλληλους, πρέπει να γίνει εφαρμόζοντας κοινά κριτήρια για όλους. Δεν είμαι αντίθετος.
Τουλάχιστον ένας 22χρόνος θα είναι πιο ξύπνιος, εσύ μας λες ότι είναι επίσημο, ποιο είναι επίσημο; Παραπάνω παραθέσαμε από ΓΓΔΜΝΓ link δε πείστηκες ότι είναι επίσημο και σε έπεισε το άλλο ειδησεογραφικό site ;
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ 40 (2 τμήματα των 20) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ (Σ.Ι.Σ.Α.Λ.), ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/73%CE%9254691%CE%A92-0%CE%A75 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ 8ης ΜΟΝΑΔΑΣ Ε.Μ.Α.Κ. ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ