0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΠΑΙΚ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΜΕ ΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΙΕΚ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλησπέρα σε όλους, Έχω μεταπτυχιακό στην Διδακτική, φαντάζομαι εντάσσεται στο concept: "μεταπτυχιακό στις σπουδές στην εκπαίδευση" και όχι "μεταπτυχιακό σε άλλη ειδικότητα - κατεύθυνση". Μπορεί να φαίνεται προφανές και αυτονόητο αλλά ποτέ δεν είναι κανείς σίγουρος μ'αυτούς...
Η προυπηρεσια απο ΚΕΚ Οαεδ και ΕΠΑΣ Οαεδ μετράει; και αν ΝΑΙ , που;
Κανείς;
Μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ναι αλλά όχι στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Μετράνε στο πεδίο 2.3 , μη τυπικής εκπαίδευσης. Αν είναι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ αλλιώς ή ΕΠΑΣ
Φέτος μοριοδοτούνται και τα μεταπτυχιακά στην εκπαίδευση γενικά.
Και πως τα μετατρέπουμε σε μήνες ή έτος μια και η προϋπηρεσία είναι σε ώρες ; ( εγώ που διαίρεσα τις ώρες με το 650 μου βγήκε 0, κάτι και δεν μου το παίρνει στο πεδίο)
Απριλιο και Μάιο δεν εχουν ακομη τα ένσημα οριστικοποιηθεί , υπάρχει κάποιο προβλημα για αυτους τους μήνες, μπορείτε ομως να ζητήσετε να σας στείλουν βεβαίωση απο ΙΝΕΔΙ
Αν οι ώρες σου μια χρονιά είναι π.χ. 400 βαλε 1 ετος. Ξέρω πως οταν ειναι ανω του μισου η στρογγυλοποιηση παει προς τα επανω (650 ώρες ειναι 1 ετος) οποτε πανω απο το μισο βαλε 1. Σε καποια ΙΕΚ ετσι το περνανε...και στην τελικη οταν καταθεσεις τα χαρτια σου παλι θα σου το ελεγξουν..