0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το βιογραφικο για πιο λογο το ζητουσε?? ξερεις κανεις?
Ένας λόγος που ο αριθμός Πρωτοκόλλου έφτασε στο 30.000 νομίζω πως είναι .πως Οταν κανεις Διορθωση στην Αιτηση μετα την Αποθηκευση της Τροποποιησης Παιρνεις καινουριου αριθμου πρωτοκολλου ! αλλα αν λαβου οτι καθε μας περιπου κατα μεσο ορο εκανε μια τροποποιηση αρα εβλαε και 2 αρθμους πρωτοκολλου .! Επομενως κατα την γνωμη μου οι αιτησεις ειναι 15.000 περιπου.
Καλό θα είναι φέτος τα αποτελέσματα να βγουν ανά ΙΕΚ να ξέρουμε τι μας γίνεται, όπως κάνει και ο ΟΑΕΔ, πέρσι και πρόπερσι ήταν ένας αχταρμάς και ουσιαστικά η σειρά κατάταξης δεν είχε κανένα νόημα, καθώς αποκλείεται όλοι οι εκπαιδευτές να δήλωσαν ακριβώς τα ίδια ΙΕΚ για να έχουν την ίδια σειρά κατάταξης σε όλα..@Theta_ Μα πώς δεν είναι γλύψιμο αυτό; Για να γίνει αυτό πρέπει να ανήκεις στους τυχερούς 1-2 που είναι πρώτοι σε κάθε ειδικότητα και να ξέρεις σίγουρα ότι θα σε προσλάβουν! Αλλιώς είναι σα να λες, μην πάρεις τους άλλους, πάρε εμένα, έτσι δεν είναι;;
Εγω ο ιδιος εκανε Τροποπιηση και μου εβγαλε αλλον αριθμο πρωτοκολου ! εκανε την πρωτη μερα και ειχα 1504 και μετα την τελευταια κοντα και ειχα 25.000
Λογικά θα μας πάρουν τηλέφωνο από την Γραμματεία του ΙΕΚ.Τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι τώρα.Δεν νομίζω να στείλουν email. Αλλά και email να στείλουν, το ίδιο δεν είναι; Μην ανησυχείς! Αν επιλεγείς, θα σε ειδοποιήσυν. Καλά αποτελέσματα!
καλημερα σας!μια ερωτηση,για οσους γνωριζουν..ενας φιλολογος σε ποιες ειδικοτητες των ΔΙΕΚ μπορεί να απασχοληθει;
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!! Τα δικαιολογητικά-βεβαιώσεις από ιδιωτικούς φορείς τα καταθέτουμε με υπεύθυνη δήλωση "γνήσιων αντιγράφων τω πρωτοτύπων" από ΚΕΠ ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ!!!