0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ΙΕΚ που κατέθεσα εγώ τα δικαιολογητικά μου, τα έλεγχαν επιτόπου ο υποδιευθυντής μαζί με ακόμα ένα άτομο.
Επανέρχομαι στο θέμα για τη μοριοδότηση στο 1.3.β. υπάρχει το παρακάτω σεμινάριο στη
ALERT ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ιδιωτικά ΚΕΚ/ΙΕΚ!Ο ΕΟΠΠΕΠ ΔΕΝ ΘΑ
"1.3. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ (Από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης)(Δεν μοριοδοτούνται επιμορφώσεις διάρκειας μικρότερης των 25 ωρών, καθώς και Ημερίδες,Διημερίδες, Συνέδρια κ.λ.π.)"μήπως τα μπερδεύεις με τα σεμινάρια εκπαιδευτών ενηλίκων;
Oχι φίλε μου. Δεν λέω να κανετε σεμιναριο ΚΑΤΩ των 25 ωρων.. ΛΕΩ πως ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΩΡΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.. εφοσον ειστε στο εισαγωγικο μητρωο ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΩΣ ΤΙΣ 100 για να μπορειτε να δωσετε εξετάσεις!Επισης η παραθεση που κανεις ειναι τα σεμιναρια που σου δινουν μορια για να δουλεψεις στα ΙΕΚ.. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ!
Να κάνω και μια γενικότερη παρατήρηση;Αυτό το φόρουμ το είχαμε ανέκαθεν για ενημέρωση και για γόνιμο διάλογο.Τελευταία παρατηρώ ότι τείνει να γίνει ο σάκος του μποξ του κάθε τσαμπουκαλεμένου...Προσωπικές διαμάχες, αντιπαραθέσεις ανευ ουσίας και διάφοροι να κυκλοφορούν "με το ζωνάρι λυμένο" που λένε στο χωριό μου, την Θεσσαλονίκη. Κοινώς άτομα που ψωφάνε για καβγά.Εμένα αυτά μου φαίνονται λυπηρά, ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που φιλοδοξούν να μπουν σε τάξη να διδάξουν.Καλοπροαίρετα το λέω και ας μην βιαστούν να "μου την πέσουν" ορισμένοι.Καλό βράδυ και καλά αποτελέσματα σε όλους
αφού κάθε φορά από τις προκυρησόμενες ειδικότητες υλοποιείτε το 1/8 αυτών γιατί μας πρήζετε και κάνουμε χαρτια τζάμπα. Πρέπει πρώτα να βγαίνουν οι ΤΕΛΙΚΕΣ ειδικοτητες και μετά να καλεί καθε ΙΕΚ τις αντίστοιχες ειδικότητες καθηγητών που απαιτούνται και οχι ολες όπως τώρα...μια ζωή ανάποδα
Γιατί θεωρείτε κυρία ότι σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ενημέρωση και γόνιμος διάλογος. Αν εξαιρέσουμε βεβαια 4-5 με ειδικές "επιθυμίες" θεωρώ πολυ λογικές τις αντιδράσεις σχεδόν όλων. Μέχρι τώρα ο γόνιμος διάλογος που επικαλεστήκατε τι αποτέλεσμα έφερε? Δημιουργήθηκαν μόνιμες θέσεις στα ΙΕΚ, προφανώς όχι , πληρωνόμαστε κάθε τέλος του μήνα? όχι, δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρό σωματείο για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων ..απαντήστε μόνη σας.Μήπως τα ΙΕΚ μετατράπηκαν σε σοβαρές σχολές που οι κλεψίτυπες φωτοτυπίες αντικαταστάθηκαν απο επαγγελματικά δωρεάν συγράμματα , ή μήπως οι προσλήψεις πλέον γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. Τι το εποικοδομητικό απο το 2007 προσέφερε ο χαρούμενος και γόνιμος αλλά πολιτισμένος διάλογος που μας εγκαλείται να επιστρέψουμε.