0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς όπως το λένε η Σοφία και ο Θανάσης....
Νομίζω πάντως ότι πέρσι εκ παραδρομής βλέπαμε τα αποτελέσματα, μετά έκλεισαν οι πίνακες για να ξανανοίξουν αργότερα..
Τελικά απαντάω μόνος μου στο ερώτημα με αφορμή μια αντιπαράθεση στο ΙΕΚ που κατέθεσα τα πιστοποιητικά μου για το τί είναι και τί μοριοδοτειται στο 1.3.β απάντηση απο τη γενικη γραματεία δια βίου μάθησης Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση - ΟρισμόςΔημιουργηθηκε στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 Ημερομηνία ΔημοσίευσηςΕκπαίδευση ή κατάρτιση που πραγματοποιείται μετά την Αρχική Εκπαίδευση ή την ένταξη στην εργασία, και η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση ή την αναβάθμιση γνώσεων ή/και ικανοτήτων, στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων για την αλλαγή καριέρας ή την επανακατάρτιση και στη συνέχιση της προσωπικής ή επαγγελματικής ανάπτυξης. Περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος εκπαίδευσης (γενική, εξειδικευμένη ή επαγγελματική, τυπική ή μη τυπική).το Link http://www.gsae.edu.gr/el/glossari?id=698
Σταύρο Σαλόνικα Γεια χαρά!... 1ο και βασικότερο , σμπάθα με που στον έγκαιρο χρόνο δεν σου απάντησα – διευκρίνησα!..Έπηζα καρντάση Σαλονικέ!.. Τώρα , εκ των υστέρων…Τα σχετικά πεδία στη Φόρμα της αίτησης ήταν τα εξής:1.3. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ (Από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης)(….)1.3.α Στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων(0,25 μόρια ανά 25ωρο, με μέγιστο αριθμό μορίων 2)1.3.β Σε θέματα σχετικά με το θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης(0,25 μόρια ανά 25ωρο, με μέγιστο αριθμό μορίων 2)• Προσωπικά (απολύτως προσωπικά) εκτιμώ ότι η περαιτέρω το σημείο 1.3.β , δεν αφορά επακριβώς τη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση , πουχου μετά το Πτυχίο , στη διάρκεια του εργασιακού βίου ή της ανεργίας με σεμινάρια , πρόσθετες γνωστικές διαδικασίες εξειδίκευσης στο αντικείμενο κλπ. , αλλά ιδιαίτερες παιδαγωγικές επιμορφώσεις , ως προς τη διδακτική ή γενικότερα το «θεσμό» στην επαγγελματική εκπαίδευση. Εδώ βέβαια , μαλα@#κωδώς και άθλια η προκήρυξη αποκλείει , κάθε χρόνο , από τη μοριοδότηση την ειδική παιδαγωγική επιμόρφωση – πλήθος παιδαγωγικών μαθημάτων για Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση των «Καθηγητικών» Σχολών σε Πανεπιστήμια ή την πλέον «φουλ» προγράμματος και μαθημάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ.Για να βοηθήσω πάντως το επιχείρημά μου , νομίζω (πάντα) ότι τα πεδία επιμόρφωσης τα διαχωρίζουν.Α’. Πρόσθετη Επαγγελματική Κατάρτιση.
Καρντάση Σταύρο Σαλόνικα ...ΔΕΝ έχουν καμιά σημασία οι "διαφωνίες" μας ...και καλά , ιδίως σε θέματα ανάγνωσης "διατάξεων" κλπ.Εξ' άλλου , Ι. Το σίγουρο είν΄ ότι η Επιμόρφωσή σου , Είτε έτσι , είτε Αλλοιώς ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ να Μοριοδοτηθεί...ΙΙ. Έλλειψη διαφωνιών και "ησυχία" υπάρχει μόνον στα νεκροταφεία (ΜΠΡΡΡΡ....) Ο Κόσμος προχωράει πάντα μπροστά με Διαφωνίες - ιδίως Όταν ανταποδίδονται με ΕΥΓΕΝΕΙΑ , όπως από σένανε!...............Στα λοιπά (άσχετα) Εάν ο μΠΑΟΚ Σαλόνικας μας είχε φορέσει προ - προηγούμενη Αγωνιστική κανά 5-0 ή άντε 5-1 , αντί του 2 - 1 θάσαντε απολύτως Δίκαιον!... ΤΟ ΑΔΙΚΟ θα ήσαντε (πηγή αορίστου β' του ρήματος : Γείτονες του Αγρινίου Αρτινοί..) να ισοφαρίζαμαν (ίδια πηγή) στας καθυστερήσεις... Τώρα , ΠΩΣ φέραμε 0 - 2 μες τον Ατρόμητα Περιστέρας - ήμουν στο γήπεδο παρότι κεκλεισμένων- αφενός ο ολοκληρωτικά ΜΗΔΕΝ Ατρόμητας και αφετέρου το Εικόνισμα που προσκύναγε στο 93' ο Γίγαντας Τερματζής μας Κυριακίδης το ξέρουν!..Φιλιά!..καλή Επιτυχία- καλή Δύναμη σε ΟΛΑ Σταύρο Σαλόνικα!..Θανάσης Γ.Κ.Θ._
ορθά τα λες φίλε ΘανάσηΜια ερώτηση μόνο φίλε μου.Όντως,έπρεπε να βάλουμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι.Δεν κατάλαβα όμως γιατί εκεί κάτω,απο την Λάρισα και κάτω εννοώ,τον ΠΑΟΚ τον λέτε μπάοκ... Λόγω προφοράς,ή για να πικάρετε απλά?
Τα χαρτιά σου τα κατέθεσες; Εγώ σήμερα. Όσο και να προσπαθήσουν πότε να τα ελέγξουν;