0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να μας παραθέσετε λινκ από όπου μπορούμε να ψάξουμε και για αναθέσεις σε άλλα ΙΕΚ;
Για την ακριβεια με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι υπαρχει αυτο το μαθημα αυτες τις μερες και ωρες. μπορειτε;...τελος.Αρχικα τους ειπα ναι. στη συνεχεια καθησα λιγη ωρα το σκεφτηκα αν με συμφερει μιας και το ιεκ δεν ειναι παρα πολυ κοντα στο σπιτι μου και δεδομενου οτι εχω και μια ημιαπασχοληση σε εταιρια, ειδα και την υλη οπου θα επρεπε να διαβασω για να θυμηθω ενα αντικειμενο με το οποιο ειχα να ασχοληθω απο τα φοιτητικα μου χρονια και ετσι τους πηρα πισω και αρνηθηκα.Μακαρι να βρεθει καποιος που μπορει να το υποστηριξει απλα επειδη οσο δουλευω στα ιεκ (τα τελευταια 3 χρόνια περιπου) εχω δει τα παντα ολα πιστευω θα γινει προχειροδουλεια.
Πού θα κάνω ένσταση για τη λάθος ανάθεση μαθημάτων; Έδωσαν στους ημετερους μαθηματα, που σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών θέλει μεταπτυχιακό στο αντικείμενο. Πήγα στο ΙΕΚ, διαμαρτυρήθηκα, με έγραψαν...., έκανα ένσταση προς το διευθυντή, να το εξετάσει, με έγραψε....., άρχισα να φωνάζω και με παρέπεμψε στο ΙΝΕΔΙ
Lavas, το ίδιο ακριβώς κάνανε και σε εμένα...με σπάσανε ένα 3ωρο μάθημα σε 2 μέρες και μάλιστα μακριά από την πόλη μου....πήγαινε-έλα βενζίνη 20 ευρώ. Τους είπα να το κάνανε σε μια μέρα ( και το τραγικό είναι ότι γνωρίζει η διεύθυνση ότι είμαι από άλλη πόλη) θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες. Στεναχωρέθηκα και εγώ που τις αρνήθηκα αλλά τι να κάνω.
Αν είσαι πιστοποιημένος, κάνε ένσταση. Αν δεν είσαι και όσοι επιλέχθηκαν είναι πιστοποιημένοι, δεν έχεις ελπίδες. Διάβασε την προκήρυξη και την εγκύκλιο που εστάλη στους διευθυντές. Οι πιστοποιημένοι προηγούνται παντός άλλου και ας είναι αυτός ο άλλος διδάκτορας της Σορβόνης.Εγώ πάντως που είμαι πιστοποιημένος στην κορυφή του πίνακα, δεν πρόκειται να ανεχθώ κανέναν μη πιστοποιημένο με σειρά 50 ή 60 να με παρακάμψει, ό,τι μεταπτυχιακό και να έχει.
Θα πάρεις επιστροφή φόρου. Οπότε το ποσό θα συμπληρωθεί.
Το ρωτάω και εδώ μήπως κάποιος έχει κάποια γνώμη:"Όταν υπέγραψα την σύμβαση, υπέγραψα για 15