0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά υπάρχουν κάπου, οι αναθέσεις για τα ΙΕΚ;
υπάρχει κάπου ένα προσοντολόγιο ( αν το γκουγκλάρεις , θα το βρεις) αλλά δεν αναφέρονται όλα τα τμήματα. Στην δική μου ειδικότητα, συνήθως λαμβάνεται υπόψιν η πρώτη λέξη του τίτλου του μαθήματος ή το πρώτο συνθετικό. Πχ αν είναι "βιο" θα το δώσουν σε βιολόγο. ΥΓ. Δεν κάνω πλάκα δυστυχώς
Την ίδια ακριβώς απορία είχα κι εγώ!! Επίσης στο τμήμα αυτό επέλεξαν άτομα που εργάζονται στο δημόσιο (μη πιστοποιημένα) και η απάντηση ήταν ότι έχουν περισσότερα μόρια. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι άνεργοι επιλέγονται πριν τους δημόσιους? Και το κορυφαίο.... ανέλαβαν την πρακτική άσκηση των σπουδαστών μέσα στον κρατικό σταθμό πρωινές ώρες, δηλ. ταυτόχρονα την ώρα που εργάζονται στο δημόσιο!!! Αν κατάλαβες καλά 2 ''μεροκάματα''!! Και του δημοσίου και μισθό από το ΙΕΚ. Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να μπει άλλος στον συγκεκριμένο χώρο παρά μόνο οι εργαζόμενοι εκεί!!! Αν γνωρίζει κάποιος αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, ας μας ενημερώσει παρακαλώ για το θέμα. Σας ευχαριστώ!!
Καλύτερα στείλε μας το link
Eδώ έχει αρκετά αλλά όχι όλα:http://www.gsae.edu.gr/el/epaggelmatiki-katartisi/i-e-k-institoyta-epaggelmatikis-katartisis/odigos-eidikotitonΠας στην ειδικότητά σου και πατάς "Οδηγός".
που έχει αναθέσεις; Ο οδηγός είναι σπουδών.
Σε πολλά μαθήματα (ίσως όχι σε όλες τις ειδικότητες?), αναφέρει "Προσόντα ακπιδευτών ανά μάθημα"