0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Προσπαθώ να βρω έγγράφως, ποιοι έχουν ανάθεση (α', β'), στο μάθημα "Υγιεινή και Ασφάλεια" (στα προγράμματα σπουδών δεν το έχει). Αν γνωρίζει κάποιος αν μου δώσει κάποιο link.
Εδώ http://www.iekret.gr/news_articles/articles/prosontologio-ekpaideyton-ana-eidikotita-diek.html , αν μπεις υπάρχει ένα προσοντολόγιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει η ειδικότητα που σε ενδιαφέρει. Σε πολλές ειδικότητες δεν υπάρχουν αναθέσεις. Τα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις αν ψάξεις λίγο.
καλημέρα.Μήπως γνωρίζετε πόση εκπαιδευτική άδεια δικαιούται ένας εκπαιδευτής ιεκ?
Κατόπιν ένστασης μου προσμετρήθηκαν σωστά τα μόρια για τα δυο πεδία που είχα ζητήσει να επαναξεταστούν, ενώ μου αφαίρεσαν μόρια από το πεδίο των διδακτικών ωρών προϋπηρεσίας, για το οποίο δεν είχα κάνει ένσταση. 1) Γίνεται να κάνουν έλεγχο σε πεδία που δεν αναφέρονται ρητώς στην ένσταση; Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί δεδομένου ότι μου έχουν αφαιρέσει 50 (!) ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας, κάτι που ουσιαστικά μου αυξάνει ελάχιστα τα τελικά μόρια; 2) Μιας και έχω ανέβει μια θέση μετά τον επανέλεγχο, τι πρόκειται να γίνει; Σε ενδεχόμενο πρόσληψης αναμένω την έναρξη του εαρινού εξαμήνου;3) Στην ένσταση εκτός των άλλων είχα ζητήσει , κατά την υπόδειξη συναδέλφων του φόρουμ, να έχω γνώση των τελικώς επιλεγέντων, πράγμα που δεν έγινε, γιατί η επιτροπή δηλώνει αναρμόδια. Από το ΙΕΚ δεν έχω μάθει ποτέ ποιους πήραν τελικά. Τι κάνω γι'αυτό;
Καλημέρα, τι το ζορίζεις με τα ΙΕΚ , lost case.