0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω ήδη βρει άλλη δουλειά, παιδιά, αλλά επειδή ήδη έχω κάνει τη διαδικασία, θα ήθελα να ξέρω τι ισχύει έτσι για τη δικαίωση (για να το πω κόσμια). Όποιος έχει απαντήσεις στα ερωτήματά μου, ας μου πει. Καλή χρονιά !
Ολοι εχουν βρεί άλλη δουλειά, δεν υπάρχει ούτε ενας να ζεί απο τα ΙΕΚ ,για αυτό και κανείς δεν αντιστέκεται. Το ψέμα οτι έχουν μόνο πρόσοδο τους το ΙΕΚ κάποιοι είναι επιμελώς διακινούμενο απο συριζαικά προσκέιμενους κουμμουνιστές+δημοσιους υπαλληλους των ευτελών μισθων ύψους 2-3 χιλιάδων ευρώ. Το οτι δύο ατομα σε αυτο το σαιτ το ισχυρίζονται μόνο, και δείχνει και το επίπεδο των εργαζομένων σε αυτά (τα ΙΕΚ)+ και την άμμεση αναγκή να κλείσει αυτό το είδος κατάρτισης και να μετασχηματιστεί σε ενα σοβαρό θεσμό που θα παρέχει και πτυχία με βαρύτητα και δουλειά με αξιοπρεπή μισθό.Καλη πρωτοχρονια σε όλους
Ο μισθός των 1500 ευρώ δεν ειναι το ταβάνι αλλά το πάτωμα στον δημόσιο τομέα...https://www.youtube.com/watch?v=sO_aU7WCnZM
Δεν ισχύει για όλους!ειδικά για τους εκπαιδευτικούς!Προσέχετε τι ακούτε...!και φυσικά ψάξτε στο διαδίκτυο.Δυστυχώς όταν έχει 1,5 εκ. ανέργους,πάρα πολύ κόσμο να εργάζεται για 100-300