0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(υποκειμενική) μου εντύπωση , βάσιμη , ωστόσο , νομίζω.• 1. Δεδομένου ότι μόλις την Παρασκευή βγήκαν οι οριστικοί Πίνακες Μοριοδότησης και καπάκι η εντολή «ξεκινήστε μαθήματα από ερχόμενη βδομάδα» … και ..• 2. Όποιο Δ.ι.ε.κ. πρόκανε άρχιζε μαθήματα από σήμερα … όποιο από Τρίτη , Τετάρτη κλπ…• 3. Οι προσκλήσεις για αναθέσεις ξεκίνησαν , επίσης βιαστικά και θα συνεχιστούν όλη τη βδομάδα. Η «λογική» είναι να καλυφτούν , με τη σειρά οι μέρες … Όποιο Δ.ι.ε. κ. έβαζε μπρος από σήμερα , ξεκίνησε από Παρασκευή – Σάββατο , Κυριακή αναθέσεις για τη Δευτέρα.. άντε Τρίτη. Όποιο από Τρίτη , έβαλε μπρος τηλ. ή μέηλς για αναθέσεις μαθημάτων Τρίτης , άντε Τετάρτης… κλπ. κλπ. • 4. Εκτίμηση (μου) λοιπόν: Τηλεφωνα , μέηλς , αναθέσεις , θα συνεχιστούν για Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή και για Δευτέρα.Τώρα: Ορισμένες Διευθύνσεις , βάζοντας μπρος τις αναθέσεις , πχ. για Τρίτη , με βάση τον πίνακα μοριοδότησης , όταν ο υποψήφιος δηλώνει αδυναμία για τη συγκεκριμένη μέρα , του προτείνουν μάθημα επόμενης μέρας της εβδομάδας , διευκολύνοντας και τον εαυτό τους , καθώς Ι. προχωρούν στους επόμενους του Πίνακα και ΙΙ. επόμενες μέρες θα έχουν λιγότερες «ζαλάδες».• Τα παραπάνω , δεν αναιρούν , διάφορα γνωστά και μη εξαιρετέα «πελατειακά» σε άλλα Δ.ι.ε.κ. , ούτε αδικίες και όλα τα σχετικά. Υγου’ Ι.Προσωπικά , θεώρησα ως θετικό ότι Διεύθυνση που μου τηλ. βράδυ Κυριακής για κάποια … όχι δα και τεράστια ανάθεση , παρότι με γνώριζε από τα δύο προηγούμενα χρόνια , μου τηλ. γρήγορα πάλι προκειμένου να με ρωτήσει για την ακριβή ειδικότητα Πτυχίου και Μεταπτυχιακού μου. Εφόσον , βέβαια, ο λόγος ήταν να διασφαλίσει ότι αυτά ήταν συναφή με την αντίστοιχη ειδικότητα του Δ.ι.ε.κ. και του μαθήματος , σύμφωνα με το «προσοντολόγιο». Υγου’. ΙΙ. Θετικό ήταν επίσης ότι , πρώτη φορά, οι αναθέσεις ξεκίνησαν … ΟΚ , μ’ όλη τη βιασύνη και τα στρεβλά, ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων και τους οριστικούς πίνακες.Αυτά, προς ώρας.
Η διεύθυνση από το ΙΕΚ δήλωσε κενά στην δευτεροβάθμια και συγχρόνως στον πίνακα έγραφε και ποιες ειδικότητες καλύπτουν τα συγκεκριμένα μαθήματα.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΚ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ <mail@iek-amaliad.ilei.sch.gr>Προς ************ Οκτ 9 τις 10:33 μ.μ. Παρακαλούμε , όπως μας απαντήσετε εγγράφως με σχετικό e-mail , εντός τριών (3) ωρών αν μπορείτε ή όχι να αναλάβετε ώρες στο Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας.Σε περίπτωση που η παραπάνω προθεσμία παρέλθει , θεωρείται ότι αρνηθήκατε την ανάθεση μαθημάτων Καλά ...είναι δυνατόν να ενημερώνουν στις 10:33 μετά μεσημβρίας (μ.μ) και να απαιτούν να απαντήσω εντός 3 ωρών εεεεεεεεεεεεεεε ? Καλά πλάκα κάνουν?? Εξαγριώνομαι.......γκρρρρρρρρρρρ