0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Μου είπανε ότι επειδή πρόκειται για σύμβαση έργου, μάλλον δεν θα την συνυπολογίσουν...Υπάρχει κάποιο έγγραφο σχετικά με την προσμέτρηση προυπηρεσίας αναπληρωτή για να ενημερωθώ;
Όπως τα λες, η κάθε Διεύθυνση κάνει ό,τι γουστάρει, (εκούσια ή ακούσια....).Εδώ συνάδελφοι αναπληρωτές κάνανε την πάπια όταν οι Διευθύνσεις (εκούσια ή ακούσια) τούς αναγνώρισαν συμβάσεις μίσθωσης έργου από Δ.Ι.Ε.Κ., Σ.Δ.Ε. κ.λπ., για τη μισθολογική τους κατάταξη σε κλιμάκιο, κατά το σχολ. έτος 2016-2017, παρ' όλο που γνώριζαν για τη ρητή απαγόρευση του νόμου. Η νοοτροπία του βολεψάκια Έλληνα δεν θα αλλάξει ποτέ όμως...Φυσικά και υπάρχει Εγκύκλιος του Υπουργείου προς τις Διευθύνσεις Π.Ε. κα Δ.Ε. για το ζήτημα της μισθολογικής αναγνώρισης της προϋπηρεσίας.Στην υπ' αριθμ. πρωτ. 169228/Ε2/12.10.2016 Εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας προς τις Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. αναφέρεται ξεκάθαρα και ρητά το εξής:ΠαράθεσηΣύμφωνα με την παράγραφο 4α του άρθρου 11 του Ν. 4354/2015:Ως προϋπηρεσία υπολογίζεται η υπηρεσία που προσφέρεται σε φορείς της παραγράφου 1 του άρθρου 7 (Δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ κεφ. Α΄ του Ν. 3429/2005) των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σχέση εξαρτημένης εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου (αποκλειομένων σε κάθε περίπτωση των συμβάσεων μίσθωσης έργου).
Σύμφωνα με την παράγραφο 4α του άρθρου 11 του Ν. 4354/2015:Ως προϋπηρεσία υπολογίζεται η υπηρεσία που προσφέρεται σε φορείς της παραγράφου 1 του άρθρου 7 (Δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ κεφ. Α΄ του Ν. 3429/2005) των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σχέση εξαρτημένης εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου (αποκλειομένων σε κάθε περίπτωση των συμβάσεων μίσθωσης έργου).
είναι πολύ άδικο και πρέπει να κάνεις ένσταση. Το ίδια παθήματα έχω και εγώ συνεχώς. Χρόνια τώρα δίνουν παραπάνω ώρες σε άτομα χαμηλότερα στον πίνακα και σε λίγο θα με περάσουν στα μόρια. Φέτος ακόμα δεν έχω καν ειδοποιηθεί ενώ άτομο χωρίς πιστοποίηση έχει πάρει μάθημα. Αν πάρεις τηλέφωνο ενημέρωσε και εμένα σε παρακαλώ για την απάντηση που σου έδωσαν από ΙΝΕΔΙ
προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά δεν απάντησαν, θα ξαναπάρω και θα σου πω, η νομοθεσία είναι πολύ στο φλου και καθε διευθυντής κάνει ο,τι του καπνίσει. Ο οδηγός σπουδών λέει φαρμακοποιός ή χημικος, δε λέει ότι ο φαρμακοποιος έχει Α ανάθεση...έλεος!! μα το αντικείμενο του χημικού στο εργαστήριο είναι η χημική ανάλυση, θα τρελαθούμε τελείως;; άσε που κανονικά πρεπει να εξαντλήεται ο πίνακας των πιστοποιημένων και μετά να πανε στους μη πιστοποιημένους..θα κάνω ένσταση για τα παραπάνω και καλό είναι να κάνουμε όλοι ενστάσεις μπας και βάλουν μυαλό..
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!
Τελικά μου είπαν να απευθυνθώ στη ΓΓΔ
Το βασικό ζήτημα είναι (πέραν τού να τηρείται απαρεγκλίτως η σειρά του αξιολογικού πίνακα στο κάλεσμα εκπαιδευτών) να διασφαλιστεί με κάποιον τρόπο πως αυτός που προηγείται στον αξιολογικό πίνακα θα παίρνει κατά ρητό κανόνα περισσότερες ώρες ανά Δ.Ι.Ε.Κ. (ή ίσες σε εξαιρετικές περιπτώσεις), από αυτόν ο οποίος έπεται, ώστε να έχουν και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης οι αξιολογικοί πίνακες κατάταξης!