0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σου πω πώς το έκανα εγώ. οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που πήρα, έγραφαν πάνω μήνες και ημέρες πλήρους απασχόλησης. υπολόγισα πόσες εβδομάδες είναι η κάθε βεβαίωση - σύμβαση, και μετά το αποτέλεσμα το πολλαπλασίασα με το 22 που αντιστοιχεί στο πλήρες ωράριο του εκπαιδευτικού ανά εβδομάδα (στη β -βάθμια). Το αποτέλεσμα ήταν οι ώρες που έχω δουλέψει.Είδα πόσες φορές χωράει το 650 στο αποτέλεσμά μου, και έτσι έβγαλα τα έτη. Στην περίπτωσή σου, θα δεις πόσες φορές χωράει το 750. Στο τέλος στρογγυλοποιείς, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω ανάλογα με το δεκαδικό που θα έχεις. Όσον αφορά τις επιπλέον ημέρες, βλέπεις πόσες εβδομάδες είναι (στρογγυλοποιημένα) και κάνεις την ίδια διαδικασία.
Χαίρετε αγαπητοί συνάδελφοι,Σας διαβάζω καιρό τώρα και πάντα βρίσκω ενδιαφέροντα θέματα.Η ερώτησή μου είναι η εξής: είμαι καθηγήτρια σε φροντιστήριο τα τελευταία 20 χρόνια.Φέτος σκέφτομαι να κάνω πρώτη φορά αίτηση στα ΙΕΚ.Προσμετράται η εμπειρία μου στη διδακτική κι αν ναι δεν ξέρω που να την εντάξω, ή στην εργασιακή, ή και πουθενά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
είναι πάρα πολύ απλό: έστω ότι η προϋπηρεσία σου είναι 4 μ και 24 ημ. Πρώτα διαιρείς τις ημέρες με το 30 ----24/30=0.8 στο παράδειγμα μας. Στην συνέχεια προσθέτεις τον δεκαδικό που έβγαλες στους μήνες σου (εδώ 4+0.8=4,8 μήνες). και στο τέλος διαιρείς το προηγούμενο αριθμό με το 12 -----> στο παράδειμα 4,8/12=0,4 έτη. Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν αν εργάζεσαι με πλήρες ωράριο.
καλήσπερα συναδελφοι,έχω 45 ώρες σε επας, πως μπορώ να τις μετατρέψω σε αναλογία ετούς προκείμενου να μου προσμετρηθουν ως προϋπηρεσία στα ιεκ στο πλαίσιο της δευτεροβαθμιας. Σας ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, οι ώρες σε σπας είναι 32 ποια είναι η αναλογία προκειμένου να μοριοδότηση και για αυτό έστω το ελαχιστο; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος μετατροπής:Παράθεση από: klados_PE19 στις Αύγουστος 17, 2018, 06:33:03 μμείναι πάρα πολύ απλό: έστω ότι η προϋπηρεσία σου είναι 4 μ και 24 ημ. Πρώτα διαιρείς τις ημέρες με το 30 ----24/30=0.8 στο παράδειγμα μας. Στην συνέχεια προσθέτεις τον δεκαδικό που έβγαλες στους μήνες σου (εδώ 4+0.8=4,8 μήνες). και στο τέλος διαιρείς το προηγούμενο αριθμό με το 12 -----> στο παράδειμα 4,8/12=0,4 έτη. Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν αν εργάζεσαι με πλήρες ωράριο.