0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Της τάξης και της πράξης" εκδόσεις ΔίπτυχοΈχει αγοράσει κάποιος τη σειρά; Αξίζει για το κόστος που έχει; Γιατί είναι ακριβή σειρά!Όποιος την έχει μπορεί να μας πει κάποιες θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει;; Γιατί στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο έχει ένα παράδειγμα μόνο για το σώμα..
Λίγο άσχετο με το θέμα...αλλά έχει κανένας να προτείνει ιδέα για το πώς μπορούμε να αναπαραστήσουμε με σκίτσο-ζωγραφιά τους μήνες? Μέχρι στιγμής βρίσκω τον Σεπτέμβρη πχ να απεικονίζει σχολείο, τονΟκτώβρη ένα παιδάκι με την ελληνική σημαία-ένα τεράστιο ΟΧΙ και τα σχετικά (τι βιώματα μπρούν να έχουν τα μισά μου παιδάκια που δεν είναι ελληνάκια? ) και ...γενικά δε μου αρέσει ό,τι έχω βρει.Λέω αύριο που είμαι πρωί να ξεκινήσω μία προσπάθεια για "φθινόπωρο" γιατί αυτό το μπάχαλο που επικρατεί δεν το μπορώ άλλο! Στα ΠΕΚ βέβαια μας είπαν ότι μέχρι τουλάχιστον Οκτώβρη θα ασχολούμαστε με κοινωνικοσυναισθηματικής φύσης δραστηριότητες (παιχνίδια γνωριμίας κλπ) αλλά νιώθω ότι τα παιδιά ήδη αρχίζουν και βαριούνται... Δυστυχώς τα προνηπιάκια τα δεχτήκαμε μόλις την Πέμπτη (εγώ δεν τα έχω γνωρίσει ακόμη γιατί έφευγαν στις 12) και, πάνω που γνωριστήκαμε με τα μεγάλα και μπήκαν σε ένα ρυθμό, θα έχουμε ξανά προσαρμογές.Θεωρείτε ότι είναι νωρίς να ξεκινήσω κάτι συγκεκριμένο?