0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι..............catwoman........αγγλικού δεν είσαι εσύ?Μη με πεις ότι κάνουν πδσ στα αγγλικά στη β λυκείου............γιατί πεθάαααανω...........
E ναι χρυσό μου...........σε εσένα ας πούμε τι αγάπη να δώαω?Και να θέλω δε μπορώ............
Ναι χρυσό μου,με καμαρώνουν αυτοί που με ξέρουν,δεν περιμένω να με καμαρώσουν 2-3 στο νετ..............Όταν θα κάνεις ως αγγλικού πδσ,έλα να μου πεις αν λέω εξυπνάδες.
Δεν έχω κάνει ποτέ ΠΔΣ ούτε το κυνήγησα (έκανα απλώς αίτηση 1-2 φορές), γιατί δεν είχα καμιά διάθεση να ζητιανεύω ή να "διεκδικώ" από διευθυντές και προϊσταμένους. Ξέρω κάποια πράγματα από τις εμπειρίες άλλων, ότι π.χ. τουλάχιστον στην Αττική παίρνει κάποιος ώρες μόνο με μέσο ή παρακάλια και "τσαμπουκά" (στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για τα ψίχουλα των 2-3 ωρών).Jak13 φαίνεται ότι ξέρεις (ή μαθαίνεις) τα πράγματα "από μέσα". Πώς εξηγείς ότι αρκετοί από αυτούς που στον πίνακα αναπληρωτών έχουν "ΟΧΙ" στην ένδειξη "ΣΤΡΑΤΟΣ", έχουν κάτι μοριάκια προϋπηρεσίας;Επίσης: Συμφωνείς ότι οι προσλήψεις για την ΠΔΣ πρέπει να γίνονται από τους πίνακες ωρομισθίων;
Εάν τα μόρια σε κάποιον που δεν έχει κάνει στρατό προέρχονται από ΠΔΣ αυτό προφανώς θα έγινε γιατί οι διευθύνσεις δε ζητάνε απολυτήριο στρατού με τις αιτήσεις, αλλά στηρίζονται στις υπεύθυνες δηλώσεις. Κάποιοι (και πάλι υποθετικά μιλάμε) θα έχουν πάρει το ρίσκο να υπογράψουν ψέματα.
Όσο για τις προσλήψεις, αν και θα είναι πιο δίκαιο να προσλαμβάνονται οι ωρομίσθιοι από τους πίνακες ωρομισθίων θεωρώ, από τα λίγα που ξέρω, ότι θα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Και εξηγούμαι: Σε ποιο σημείο του πίνακα θα πρέπει να σταματάνε οι προσλήψεις για ωρομισθία (που γίνονται μέχρι το Μάρτιο και βάλε) για να αρχίζουν οι προσλήψεις για πρόσθετη; Γιατί να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα δε γίνεται αφού υπάρχει το όριο των ωρών και έτσι θα έχουμε συνέχεια παραιτήσεις. Δεν αποκλείω όμως να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος.
Ελπίζω Ιωάννα να μη σε πειράζει από που μαθαίνω.
Ειμαι Αγγλικου και τοσα χρονια που συναναστρεφομαι με τα δημοσια σχολεια δεν ξερω ουτε μια συναδελφο που να εχει κανει ΠΔΣ στην ειδικοτητα μας.