*

Αποστολέας Θέμα: Παράπονα για μη επιλογή ως ωρομίσθιας  (Αναγνώστηκε 19952 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Παράπονα για μη επιλογή ως ωρομίσθιας
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:00:42 pm »
Σίγουρα προέρχονται από ΠΔΣ, και γιατί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν μόρια από το ΑΣΕΠ και γιατί είναι λίγα (1,... τη μια χρονιά, 2 την άλλη, κ.ο.κ.).

Κι αν προερχονται απο Σιβιτανιδειο? Κι εκει δουλευουν ωρομισθιοι, και στο κανονικο προγραμμα και στην ΠΔΣ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:57:48 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:06:09 pm »
την ώρα που καταχωρούνται οι προϋπηρεσίες δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία διαθέσιμα.

Ακριβως! :( Αν υπηρχαν, τοτε θα εβλεπαν κι απο μονοι τους οτι καποιος εχει π.χ. υπερβει το οριο των 11 ωρων/βδομαδα. Το μονο που κανει το ΟΠΣ που καταχωρει τις προϋπηρεσιες στο υπουργειο απο καθε δευτεροβαθμια ξεχωριστα (κι η καθε δευτεροβαθμια δε γνωριζει τι κανουν οι αλλες!) ειναι να κοβει οσα μορια ξεπερνουν το 0.5 για ωρομισθιο.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:09:33 pm »
Η προϋπηρεσία από ΠΔΣ πηγαίνει υπηρεσιακά (όπως η προϋπηρεσία του αναπληρωτή και του ωρομίσθιου) ή κατατίθεται μαζί με την αίτηση για αναπλήρωση;

Σίγουρα προέρχονται από ΠΔΣ, και γιατί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν μόρια από το ΑΣΕΠ και γιατί είναι λίγα (1,... τη μια χρονιά, 2 την άλλη, κ.ο.κ.).

Κι αν προερχονται απο Σιβιτανιδειο? Κι εκει δουλευουν ωρομισθιοι, και στο κανονικο προγραμμα και στην ΠΔΣ!

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί  :-\ (αν και όσοι φιλόλογοι δεν έχουν πάει φαντάροι στη Σιβιτανίδειο διδάσκουν;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2008, 07:11:46 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:28:11 pm »
Η προϋπηρεσία από ΠΔΣ πηγαίνει υπηρεσιακά (όπως η προϋπηρεσία του αναπληρωτή και του ωρομίσθιου) ή κατατίθεται μαζί με την αίτηση για αναπλήρωση;

Υπηρεσιακα καταχωρειται στο ΟΠΣ απο τον υπευθυνο της ΠΔΣ της καθε δευτεροβαθμιας. Αν ο εργαζομενος θελει καποια βεβαιωση για δικους του λογους (π.χ. για ν'αποδειξει την προϋπηρεσια του για καποια αλλη αιτηση που θελει να κανει), ζηταει απο τη δευτεροβαθμια μια βεβαιωση προϋπηρεσιας και του εκτυπωνουν τις συνολικες ωρες και μερες που δουλεψε καθε μηνα οπως κανουν και στους πρωινους ωρομισθιους.

Το 2003 στο ΤΕΕ -που έκανα πδς υπήρχε τμήμα αγγλικών και το μάθημα γίνονταν κανονικα!!!
Τώρα που είμαι διορισμένη σε δυσπρόσιτο,είχαμε πδς στα γαλλικά και έκανε μια κοπέλα που ερχόταν από 450 χλμ μακριά γιατί δεν δέχτηκε άλλη!!!!!!!!!!

Περισυ γινοταν τμημα στ'αγγλικα σε ενα απο τα λυκεια που ημουν, αλλά οι μαθητες ηταν ελαχιστοι κι απο ενα σημειο και μετα κρατηθηκε μεχρι το τελος της χρονιας με ψευτικες υπογραφες. Υπεθεσα οτι υπηρχε ανοχη επειδη η ΠΔΣ αρχισε με τοσους μηνες καθυστερηση, αλλά τωρα που το ξανασκεφτομαι, μαλλον βολευε και το Σχεδιαστη να μην κοπει το τμημα. (γιατι θα εχανε χρηματα!)

κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία (άρα φτωχό βιογραφικό)δεν έχει πιθανότητες με τίποτα να διοριστεί; Και πως θα αποκτήσει βιογραφικό;(μετράει η εμπειρία του φροντιστηρίου;με τις τεχνικές ειδικότητες τι γίνεται...;)

Με μηδενικη προϋπηρεσια ειναι πολυ δυσκολο, εκτος κι αν εχεις παιδια (με 3 σου δινουν ωρες, ακομη και με μηδεν προϋπηρεσια) ή καποιο μεσο. Η εμπειρια του φροντιστηριου μετραει, υπαρχει τετοιο πεδιο στην αιτηση που συμπληρωνεις. Το μονο προβλημα με τον πινακα που φτιαχνει η καθε διευθυνση με τις αιτησεις ΠΔΣ ειναι οτι τα κριτηρια προτεραιοτητας αλλαζουν στην καθε διευθυνση αναλογως του διευθυντη - π.χ. διευθυντης στην Καρδιτσα πριν λιγα χρονια εδινε καθε χρονο τις μισες θεσεις σε ατομα με μηδενικη προϋπηρεσια για να μπουν κι αυτοι στον Ενιαιο Πινακα, αλλος στην Αθηνα τους κατετασσε ολους βαση αριθμου τεκνων, κλπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:57:48 »

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:31:07 pm »
Τη χρονιά που πέρασε στην Ημαθία δόθηκαν οι ώρες της πδσ με βάση το ότι έπρεπε να μοιραστούν έτσι ώστε κάθε εκπαιδευτικός να έχει 4 ώρες.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 09, 2008, 07:56:17 pm »

Με μηδενικη προϋπηρεσια ειναι πολυ δυσκολο, εκτος κι αν εχεις παιδια (με 3 σου δινουν ωρες, ακομη και με μηδεν προϋπηρεσια) ή καποιο μεσο. Η εμπειρια του φροντιστηριου μετραει, υπαρχει τετοιο πεδιο στην αιτηση που συμπληρωνεις. Το μονο προβλημα με τον πινακα που φτιαχνει η καθε διευθυνση με τις αιτησεις ΠΔΣ ειναι οτι τα κριτηρια προτεραιοτητας αλλαζουν στην καθε διευθυνση αναλογως του διευθυντη - π.χ. διευθυντης στην Καρδιτσα πριν λιγα χρονια εδινε καθε χρονο τις μισες θεσεις σε ατομα με μηδενικη προϋπηρεσια για να μπουν κι αυτοι στον Ενιαιο Πινακα, αλλος στην Αθηνα τους κατετασσε ολους βαση αριθμου τεκνων, κλπ.
[/quote]

Ευχαριστώ  :)
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 09, 2008, 08:11:20 pm »
Ευχαριστώ  :)

Τωρα ομως παρατηρησα την υπογραφη σου - εισαι Γεωλογος??? Τοτε μαλλον κακως ρωτας για ΠΔΣ, γιατι δεν γινεται στο Γυμνασιο, γινεται στο Λυκειο! Εκει δεν υπαρχει μαθημα γεωλογιας, ολα τα αλλα μαθηματα ειναι δευτερης αναθεσης για την ειδικοτητα σου και δε νομιζω να παρουν γεωλογο να κανει ΠΔΣ φυσικη, χημεια ή βιολογια. Θεωρητικα, τουλαχιστον, δεν ΠΡΕΠΕΙ να παρουν.

Τωρα, αν στο φροντιστηριο διδασκες καποιο απο αυτα (γιατι φυσικα δε νομιζω να διδασκες γεωγραφια γυμνασιου!), μπορει να σου δωσουν καποιες ωρες απο το μαθημα που διδασκες, μονο και μονο επειδη εισαι 3τεκνη... αλλά θα ειναι αδικο για τους υποψηφιους εκεινης της ειδικοτητας και δε νομιζω να το κανουν σε μεγαλα αστικα κεντρα. Στην επαρχια ειναι ευκολοτερο να γινει κατι τετοιο.

Καλυτερα να επενδυσεις σε μια επιτυχια ΑΣΕΠ. 'Η αλλο ενα παιδακι για να γινεις πολυτεκνη. :( Α ρε που μας εχουν καταντησει, να μην ξερουμε ποια πώς και ποτε θα διοριστουμε... Αγια ηταν η επετηριδα! :(

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 09, 2008, 08:26:42 pm »
Εκει που μπαινει η προυπηρεσια, δεν πρεπει να βαζουμε την προυπηρεσια απο φροντιστηρια ή αλλου μονο απο το δημοσιο. Μου το ειπε η υπευθυνη που επαιρνε τις αιτησεις και το ιδιο μου τονιζει καθε χρονο.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 09, 2008, 09:07:00 pm »
Παιδιά μη με δείρετε... :-[
Δε ρωτάω για μένα γιατί εγώ είμαι με τους πρόσφατους διορισθέντες ...Ρωτώ για μία φίλη (και για άλλους...) γιατί θέλει να ξεκινήσει να αποκτήσει σιγά σιγά προϋπηρεσία και γι' αυτό προσπαθώ να ενημερωθώ...Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :)
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 09, 2008, 09:41:00 pm »
Κοίτα...........επειδή εγώ είμαι λιγάκι οξύθυμη........(είμαι σίγουρη ότι το έγραψα λάθος........) δεν υπόσχομαι τίποτα.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 09, 2008, 09:55:00 pm »
Την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια ;)
Καληνύχτα! :)
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 09, 2008, 09:57:15 pm »
 και πολύ καλά κάνεις
 ;) :-*

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 10, 2008, 08:29:58 am »
Εκει που μπαινει η προυπηρεσια, δεν πρεπει να βαζουμε την προυπηρεσια απο φροντιστηρια ή αλλου μονο απο το δημοσιο. Μου το ειπε η υπευθυνη που επαιρνε τις αιτησεις και το ιδιο μου τονιζει καθε χρονο.

Δε μιλαω για τη σειρα που γραφει "προϋπηρεσια σε δημοσια σχολεια - μηνες, μερες" αλλά για τη σειρα που γραφει "προϋπηρεσια σε φροντιστηριο - ναι, οχι". Προφανως η αιτηση της δικης σου δευτεροβαθμιας δεν το ειχε αυτο, αλλά εγω που συμπληρωσα πολλες αιτησεις ΠΔΣ για διαφορετικες δευτεροβαθμιες, μερικες το ειχαν και τσεκαρα το κουτακι.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 10, 2008, 10:21:22 am »
Και αν πάλι τσεκάρεις το ναι, έχω προυπηρεσία, και οι άλλοι πουν ότι έχεις δουλειά και δεν έχεις ανάγκη την πδσ και δε προτιμήσουν κάποιον που δεν έχει?

Μα τι λέω τώρα.........άμα έχεις βύσμα,έχεις δεν έχεις δουλειά εσένα θα πάρουν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)