0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα προέρχονται από ΠΔΣ, και γιατί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν μόρια από το ΑΣΕΠ και γιατί είναι λίγα (1,... τη μια χρονιά, 2 την άλλη, κ.ο.κ.).
την ώρα που καταχωρούνται οι προϋπηρεσίες δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία διαθέσιμα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 09, 2008, 02:35:00 amΣίγουρα προέρχονται από ΠΔΣ, και γιατί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν μόρια από το ΑΣΕΠ και γιατί είναι λίγα (1,... τη μια χρονιά, 2 την άλλη, κ.ο.κ.).Κι αν προερχονται απο Σιβιτανιδειο? Κι εκει δουλευουν ωρομισθιοι, και στο κανονικο προγραμμα και στην ΠΔΣ!
Η προϋπηρεσία από ΠΔΣ πηγαίνει υπηρεσιακά (όπως η προϋπηρεσία του αναπληρωτή και του ωρομίσθιου) ή κατατίθεται μαζί με την αίτηση για αναπλήρωση;
Το 2003 στο ΤΕΕ -που έκανα πδς υπήρχε τμήμα αγγλικών και το μάθημα γίνονταν κανονικα!!!Τώρα που είμαι διορισμένη σε δυσπρόσιτο,είχαμε πδς στα γαλλικά και έκανε μια κοπέλα που ερχόταν από 450 χλμ μακριά γιατί δεν δέχτηκε άλλη!!!!!!!!!!
κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία (άρα φτωχό βιογραφικό)δεν έχει πιθανότητες με τίποτα να διοριστεί; Και πως θα αποκτήσει βιογραφικό;(μετράει η εμπειρία του φροντιστηρίου;με τις τεχνικές ειδικότητες τι γίνεται...
Ευχαριστώ
Εκει που μπαινει η προυπηρεσια, δεν πρεπει να βαζουμε την προυπηρεσια απο φροντιστηρια ή αλλου μονο απο το δημοσιο. Μου το ειπε η υπευθυνη που επαιρνε τις αιτησεις και το ιδιο μου τονιζει καθε χρονο.