0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδια. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. Συγχωρέστε με αν είμαι λίγο off topic. Εχασα την προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών- ωρομισθίων. Βέβαια ξεκινάω με 0 μόρια οπότε παρηγορούμαι λίγο σκεφτόμενη ότι και να την είχα κάνει δεν θα με έπαιρναν. Τι λέτε? Πότε ξαναγίνονται οι αιτήσεις? Μετά από 2 χρόνια πάλι?
Παράθεση από: Soul_Diamond στις Αύγουστος 13, 2008, 04:30:22 μμΓεια σας παιδια. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. Συγχωρέστε με αν είμαι λίγο off topic. Εχασα την προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών- ωρομισθίων. Βέβαια ξεκινάω με 0 μόρια οπότε παρηγορούμαι λίγο σκεφτόμενη ότι και να την είχα κάνει δεν θα με έπαιρναν. Τι λέτε? Πότε ξαναγίνονται οι αιτήσεις? Μετά από 2 χρόνια πάλι?Γεια σου συνάδελφε/συναδέλφισσα!!Λυπάμαι που έχασες την προθεσμία.Οι αιτήσεις γίνονται κάθε χρόνο,δηλαδή μπορείς να κάνεις αίτηση του χρόνου πάλι.Δεν ξέρω βέβαια την ειδικότητά σου,αλλά,ναι,η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες ειδικότητες είναι πολύ δύσκολο να προσληφθεί κάποιος ακόμη και ως ωρομίσθιος(για αναπληρωτής δεν το συζητάμε)με μηδενικά μόρια,οπότε κατά κάποιο τρόπο "μικρό το κακό"! Ωστόσο από 21/9 μπορείς να κάνεις αίτηση για ΠΔΣ(Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη) στις διευθύνσεις που σε ενδιαφέρουν.Συνήθως οι αιτήσεις αυτές γίνονταν μαζί με τις άλλες,φέτος για πρώτη φορά γίνονται σε διαφορετικές ημερομηνίες,τις οποίες προλαβαίνεις άνετα!!!
Αχ ναι παιδιά 21/8 ήθελα να γράψω...συγνώμη για το λάθος μου...