0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 03:12:44 pmΑν πάλι εννοείς στους στους μη εισακτέους 2η νομίζω ότι μόνο εάν δεν πάνε 2 άλλοι που έχουν εισαχθεί έχεις πιθανότητες πράγμα δύσκολο..Από το ΚΑΥ :Άρθρο 12ΜετεγγραφέςΣυμπλήρωση κενών θέσεων σπουδαστών που ενδεχόμενα θα προκύψουν, δεν προβλέπεται. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση νόμιμα να γίνει κάτι τέτοιο. Αν υπάρχουν άλλοι τρόποι τώρα δεν το γνωρίζω.
Αν πάλι εννοείς στους στους μη εισακτέους 2η νομίζω ότι μόνο εάν δεν πάνε 2 άλλοι που έχουν εισαχθεί έχεις πιθανότητες πράγμα δύσκολο..
Παράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 14, 2008, 09:52:03 pmΠαράθεση από: marianiux στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 12:15:01 amΤι και να ξοδέψουν λεφτά για γραμματοσημα?? Λιγο χλωμό το βρίσκω....Δεν είναι τα γραμματόσημα, αλλά σκέψου τους υπαλλήλους τι θα πάθαιναν αν ήταν να στέλνουν τα χαρτιά του καθενός...τι θα πάθαιναν δηλαδή γιατί αλλου τα στέλνουν πίσω ? τόσο πολύ δουλεία έχουν εκεί στην ασπαιτε ?
Παράθεση από: marianiux στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 12:15:01 amΤι και να ξοδέψουν λεφτά για γραμματοσημα?? Λιγο χλωμό το βρίσκω....Δεν είναι τα γραμματόσημα, αλλά σκέψου τους υπαλλήλους τι θα πάθαιναν αν ήταν να στέλνουν τα χαρτιά του καθενός...
Τι και να ξοδέψουν λεφτά για γραμματοσημα?? Λιγο χλωμό το βρίσκω....
Καλημέρα Panais,Πρέπει να τα έχω τα περσινά...θα κοιτάξω και θα σου στείλω το αρχείο αν είναι...
Μην ανησυχείς γι ' αυτό....Κι εμείς τα ίδια πήραμε....Τίποτα δηλαδή αποδεικτικό....Αλλά τι άγχεσαι? Μπας και σε διαγράψουν στα κρυφά...Δε παίζει...εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι, δεν είναι ο καφενές του Μπαρμπα-Γιώργη...Χαλάρωσε...ΥΓ. Εμένα (για Αθήνα μιλώ πάντα) μου έδωσαν μόνο φωτοτυπία της απόδειξης κατάθεσης των 200
Παιδιά εγώ κατέληξα πως για την εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ παίζονται διάφορα...Σε ένα φίλο μου φέτος δε του συνυπολογισαν μεταπτυχιακο τίτλο και μία ξένη γλώσσα και φυσικά έκανε ένσταση. Το θέμα είναι πως δεδομένου πως το άτομο που πήρανε 8α γραφτει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου,αν γίνει δεκτή η ένσταση ο φίλος μου 8α εισαχ8ει καθ'ὐπέρβαση των εισαγώμενων που προέβλεπε η προκήρυξη οπότε το άτομο που πήρανε δεθα το κουνήσει κανείς. Σε τέτοιο άθλιο κράτος ζούμε που μας έχει αναγκάσει ολομερίς και ολονυχτίς να προσπαθούμε να καταλάβουμε τα σενάριατων νοσηρών μυαλών κάποιων.....