0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilikiP στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 12:33:53 amLAaleXXX αυτό δεν είναι τιποτα! Μπαίνοντας σε τάξη νηπιαγωγείου-σε πρακτικές διδακτικής της γλώσσας, για αυτό είχα και τρομερό άγχος - λέω -"καλημέρα παιδιά" και μου απαντάει προ-νήπιο -"Γεια σου μουν_κι"Έπάθα μεγάλο σοκ ρε παιδια αυτο δεν ειναι για γελια εγω σοκαριστηκα!!
LAaleXXX αυτό δεν είναι τιποτα! Μπαίνοντας σε τάξη νηπιαγωγείου-σε πρακτικές διδακτικής της γλώσσας, για αυτό είχα και τρομερό άγχος - λέω -"καλημέρα παιδιά" και μου απαντάει προ-νήπιο -"Γεια σου μουν_κι"Έπάθα μεγάλο σοκ
Μια φίλη μου είναι δασκάλα σε τμήμα Γ' δημοτικού σε σχολείο χωριού. Τα παιδιά είναι πολύ ανοιχτά και της μιλάνε για οικογενειακά και προσωπικά τους πράγματα. Όταν συζητούσαν στο μάθημα των θρησκευτικών για το "Ου μοιχεύσεις" ένα αγόρι σηκώνει το χέρι του και λέει: "Κυρία, εμένα ο μπαμπάς μου έχει γκόμενα. Τη λένε Μαρία Σωτηριάδου. Η μαμά μου λέει ότι την έχει γκόμενα, αλλά ο μπαμπάς μου λέει ότι είναι μόνο φίλοι"! . Μετά από δύο μήνες, σε έκθεση που γράφουν τα παιδιά με θέμα "Τι θα ρωτούσατε την Πυθία αν ζούσατε στην αρχαιότητα;" ο ίδιος μαθητής γράφει: "Θα τη ρωτούσα αν θα με απατάει η γυναίκα μου"! .
Eνα πιτσιρικι 12 χρονων στο φροντιστηριο με ρωταει:Κυρια ειστε παντρεμενη?Ναι του απανταω εγω .Παιδακι εχετε? με ξαναρωταει.Οχι, του απανταω εγω.Καλα καθε βραδυ τηλεόραση βλεπει ο αντρας σας? μου λεει.Καγκελο εγω. Τι να του πω. Του λεω: Οχι , προτιμαει τα dvd.
Τρίτη δημοτικού πέρυσι-κυρία πόσο χρονών είστε?-33Αποκλείεται κυρία και η μαμά μου είναι 33 αλλά είναι πιο μεγάλη από εσάς