0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Και τί εννοούμε όταν λέμε"δουλειές με φούντες";-Στην Κρήτη ζούμε βρε κοπελιά,λες να μην ξέρουμε;
στο νηπιαγωγειο-κυρια που ειναι ο θεουλης? -στον ουρανο μωρο μου -.............................και τι κανει εκει πανω αναποδα?θεϊκό!!!
χθες η κορη μου ενω βλεπαμε συνεντευξη αριστουχου πρωτης στο οικονομικο ρεθυμνου -μαμα αυτη ειναι νηπιαγωγος -οχι αγαπη μου τωρα περασε τις εξετασεις του σχολειου της και θα γινει οικονομολογος - οχι ειναι νηπιαγωγος σαν εσενα! -που το καταλαβες? - εχει ...μορια!(μ' ακουει να μιλαω συνεχεια για μορια και το χει συνδεσει με τις νηπιαγωγους!!!)
Εμένα μια συνάδελφος που πήρε μετάθεση χάρη στα μόρια από τα 4 παιδιά της, όταν γνωριστήκαμε, πρώτη μέρα στο σχολείο, ήρθε με τα παιδιά της και μου λέει: Εγώ είμαι η Μαρία και αυτά εδώ είναι τα... μόριά μου!!!
Πολυ κακως δεν ξεκινησα να γραφω σε ενα τετραδιο απο την αρχη της...καριερας μου, αλλα το πιο προσφατο δεν μπορω να το ξεχασω!Μαθητρια που δινει Lower σε 4 μηνες...Teacher: What did you have for breakfast today?Student: (το γραφω ακριβως οπως μου το ειπε) ουάν φετ οφ ψόμ.Την κοίταξα με χαμογελάκι και έσκασε στα γέλια!!Εγώ πάλι, άρχισα να ανησυχώ...
Μαθήτρια
οταν μαθαιναμε συντομογραφιες ανακαλυψα ότι ένα παιδί επι χρονια το "π.χ." το έλεγε "παραδείγμα μοσχάρι" :Ρ:Ρ:Ρ