0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αααχ, είναι τόσο πολλά... τα σημειώνω, πάντως, να έχω να τα θυμάμαι. Τα τελευταία μου: σε τεστ στη Γ' Λυκείου (ναι, κι όμως... θα δώσουν πανελλαδικές τα πουλάκια μου...) στην Έκθεση, σε ΓΝΩΣΤΟ λεξιλόγιο του βιβλίου, διάβασα τις παρακάτω προτάσεις (στις οποίες αποδίδεται το περιεχόμενο των υπογραμμισμένων λέξεων και φράσεων... ααααχ!): 1. Τον βολιδοσκόπησαν για δεν ήταν τίμιος άνθρωπος.2. Μ' αυτά που κάνει πολύ φοβάμαι πως δε θα την αποφύγει τη βολιδοσκόπηση!3. Πρέπει επιτέλους να χειραγωγηθούμε! Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση!4. Σήμερα γράψαμε τεστ στα μαθηματικά και ήταν τόσο δύσκολο που στο τέλος είπαμε "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"...Αυτα και άλλα πολλά...
Το ξέρετε πως στο Τρωικό πόλεμο πολεμούσαν οι Τρώες με τους Αιγύπτιους?
Γνωρίζατε τα παραθετικά του ''πίσω''? (υπερθετικό)θετικός -> πίσωσυγκριτικός -> πιο πίσωυπερθετικός -> ....τελευταίος!!!!
Παράθεση από: Ναταλί στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 04:10:23 pmΓνωρίζατε τα παραθετικά του ''πίσω''? (υπερθετικό)θετικός -> πίσωσυγκριτικός -> πιο πίσωυπερθετικός -> ....τελευταίος!!!!Χααχααχαχαχαχαχα!!!!!!!Ο υπερθετικός μπορεί να είναι και "Όπα!!!"?