0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
stroumfita δε νομιζω οτι κοροιδευουμε τα παιδια. γραφουμε καποιες απαντησεις που μας εχουν δωσει κατα καιρους τα παιδια κ μας εχουν κανει να γελασουμε. αλλο η ελλειψη κ οτι δεν εχει καταλαβει κατι κ αλλο να μου γραφει οτι η εικονομαχια ηταν ενας πολεμος που πηγαιναν οι αγροτες με τα τρακτερ τους κ ειχαν ως μισθο 50 ευρω.δε γραφουμε απαντησεις που ειναι απλα λαθος αλλα γραφουμε απαντησεις που μπορεις να τις δεις χιουμοριστικα. το αν παραλληλα μας στεναχωρει το επιπεδο των μαθητων αυτο ειναι αλλο θεμα.κ οταν τους εχω βαλει μονο 3 ενοτητες στην ιστορια για το διαγωνισμα, τους εχω δωσει σχεδιαγραμματα, τα εχουμε συζητησει στην ταξη, τους εχω τονισει πραγματα, τι αλλο μπορω να κανω?κ ενω φυσικα σιγουρα θα κανω πολλα λαθη στη διδασκαλια μου, στο συγκεκριμενο δε μπορω να ριξω την ευθυνη πανω μου. εγω φταιω δλδ που το παιδι γραφει αυτα τα πραγματα για την εικονομαχια?
Άντε, και να πω κι ένα δικό μου μαργαριτάρι και μην τολμήσει κανένας να γελάσει μ' αυτό... Όταν ήμουν μικρή έλεγα στο "Χριστός Ανέστη""θανάτω θάνατο ... ο Μπατίστα" (Μπατίστα= παλιός έγχρωμος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού)Έτσι μου ταίριαζε!!
Να 'στε καλά, αυτή η στήλη μου φτιάχνει το κέφι Άλλο μαργαριτάρι που δείχνει πόσο προσέχουν μερικοί μαθητές στο μάθημα...Κείμενο "Η αρπαγή της γυναίκας του Διγενή" λέει σ'ένα σημείο ότι ο Διγενής πάει στο στάβλο όπου ενας μαύρος, παλιόμαυρος, χίλιω χρονώ...κτλ και η απορία μαθητριας (και μαλιστα σχετικά καλής)-Κυρία γιατί όλο λέει ένας μαύρος και δε λέει και άσπρος, δεν είναι ρατσιστικό αυτό;-Παιδί μου έχεις καταλάβει ότι ο μαύρος είναι άλογο κι όχι άνθρωπος;-Τι σοβαρά; δεν το κατάλαβα!!! Τρομάρα της κι είχε και αντιρατσιστικές ανησυχίες.... Κατά τ'άλλα ήξεραν να χαζογελάγανε κάθε φορά στη λέξη "μαύρος" και να μην πω τα γέλια που ακούστηκαν στο στίχο "ο μαύρος εγονάτισε και πάνω του την πήρε"!!! Έλεος, είναι τόσο κολλημένα και τα δικά σας στην Α' Λυκείου με τα σεξουαλικά υποννοούμενα; που εννοείται ότι τα δημιουργούν μόνα τους από το πουθενά;
Παράθεση από: gringa στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 03:09:37 pmΆντε, και να πω κι ένα δικό μου μαργαριτάρι και μην τολμήσει κανένας να γελάσει μ' αυτό... Όταν ήμουν μικρή έλεγα στο "Χριστός Ανέστη""θανάτω θάνατο ... ο Μπατίστα" (Μπατίστα= παλιός έγχρωμος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού)Έτσι μου ταίριαζε!!Να δεις πώς ταίριαζε ένα τραγούδι στον αδερφό της κολλητής μου...Αντί "κερνούσες ούζα και κονιάκ στο καφενείο" (πασίγνωστο άσμα, ναι; ) το τραγουδούσε "περνούσες σούζα και κωλιά απ' το καφενείο" (προφανώς οδηγώντας μηχανή...) ...
Ερώτηση: μαμά, τι είναι το πατατόνε;