0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AnnaB στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 12:12:48 amΈχουμε μπει για τα καλά στο Δεκέμβρη και αφού έχουμε μιλήσει για το μήνα, την εποχή και τις γιορτές αυτής και έχουμε μπει πλέον για τα καλά στο πνεύμα των χριστουγέννων, ερώτηση προνηπίου:- Δηλαδή, κυρία, τωρα γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστούλη;καλο... λεξη κλειδι για αυτες τις μερες ειναι ο αγιος
Έχουμε μπει για τα καλά στο Δεκέμβρη και αφού έχουμε μιλήσει για το μήνα, την εποχή και τις γιορτές αυτής και έχουμε μπει πλέον για τα καλά στο πνεύμα των χριστουγέννων, ερώτηση προνηπίου:- Δηλαδή, κυρία, τωρα γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστούλη;
Παράθεση από: alek81 στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 06:58:27 pmΔικό μου μαργαριτάρι: τραγούδι της
Δικό μου μαργαριτάρι: τραγούδι της
Εγώ πάλι σε όλο σχεδόν το Δημοτικό νόμιζα πως οι "ερωτήσεις κρίσεως" είναι αυτές που είναι τόσο δύσκολες, ώστε όταν τις βλέπεις παθαίνεις κρίση....
δικο μου μαργαριταρι... οταν ημουν μικρη το δρομοκαΙτειο το ελεγα βρωμοκαικειο νομιζοντας οτι πηρε το ονομα του απο ενα βρωμικο καϊκι...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:06:29 pmδικο μου μαργαριταρι... οταν ημουν μικρη το δρομοκαΙτειο το ελεγα βρωμοκαικειο νομιζοντας οτι πηρε το ονομα του απο ενα βρωμικο καϊκι... κ εγω ετσι το ελεγα βεβαια δεν ειχα αναζητησει την ετυμολογια του
Τρομερός χημικός στο φροντιστήριο σε τμήμα που γενικά δεν διαβάζανε :"Τα έχετε γράψει στα αλκυλαλογονίδιά σας!!!"(Τα αλκυλαλογονίδια αποτελούνται από ένα αλκύλιο (μπορεί να το λέω και λάθος, αλλά συμβολίζεται με R-) και ένα αλογόνο (F,Cl,Br,I το οποίο γενικά συμβολίζεται με Χ). Άρα όλο μαζί συμβολίζεται με R-X!!)Ο ίδιος μετά από αλλεπάληλες λάθος απαντήσεις μαθητή :"-Δε μου λες, μήπως είσαι από το Διδυμότειχο;"""-Όχι κύριε, γιατί;""-Γιατί είσαι Διπλοντούβαρο!"
Ναι, αποκλειστική εισαγωγή της Μοιραράκη