0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Siobaras στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:45:43 pmΤρομερός χημικός στο φροντιστήριο σε τμήμα που γενικά δεν διαβάζανε :"Τα έχετε γράψει στα αλκυλαλογονίδιά σας!!!"(Τα αλκυλαλογονίδια αποτελούνται από ένα αλκύλιο (μπορεί να το λέω και λάθος, αλλά συμβολίζεται με R-) και ένα αλογόνο (F,Cl,Br,I το οποίο γενικά συμβολίζεται με Χ). Άρα όλο μαζί συμβολίζεται με R-X!!)Ο ίδιος μετά από αλλεπάληλες λάθος απαντήσεις μαθητή :"-Δε μου λες, μήπως είσαι από το Διδυμότειχο;"""-Όχι κύριε, γιατί;""-Γιατί είσαι Διπλοντούβαρο!"Το 1ο καλό, έξυπνο! Το 2ο όμως φάουλ, δείχνει απλά την έλλειψη υπομονής και τρόπων του καθηγητή.
Τρομερός χημικός στο φροντιστήριο σε τμήμα που γενικά δεν διαβάζανε :"Τα έχετε γράψει στα αλκυλαλογονίδιά σας!!!"(Τα αλκυλαλογονίδια αποτελούνται από ένα αλκύλιο (μπορεί να το λέω και λάθος, αλλά συμβολίζεται με R-) και ένα αλογόνο (F,Cl,Br,I το οποίο γενικά συμβολίζεται με Χ). Άρα όλο μαζί συμβολίζεται με R-X!!)Ο ίδιος μετά από αλλεπάληλες λάθος απαντήσεις μαθητή :"-Δε μου λες, μήπως είσαι από το Διδυμότειχο;"""-Όχι κύριε, γιατί;""-Γιατί είσαι Διπλοντούβαρο!"
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:37:41 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:06:29 pmδικο μου μαργαριταρι... οταν ημουν μικρη το δρομοκαΙτειο το ελεγα βρωμοκαικειο νομιζοντας οτι πηρε το ονομα του απο ενα βρωμικο καϊκι... κ εγω ετσι το ελεγα βεβαια δεν ειχα αναζητησει την ετυμολογια τουπολυ καλο σιομπορα....ααα εγω απο μικρη εκανα αναλυση στις λεξεις ψαχνοντας να βρω την λογικη τους....(αστα να πανε απο μικρη φαινομουν... )
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:06:29 pmδικο μου μαργαριταρι... οταν ημουν μικρη το δρομοκαΙτειο το ελεγα βρωμοκαικειο νομιζοντας οτι πηρε το ονομα του απο ενα βρωμικο καϊκι... κ εγω ετσι το ελεγα βεβαια δεν ειχα αναζητησει την ετυμολογια του
δικο μου μαργαριταρι... οταν ημουν μικρη το δρομοκαΙτειο το ελεγα βρωμοκαικειο νομιζοντας οτι πηρε το ονομα του απο ενα βρωμικο καϊκι...
Η κόρη μου τεσσάρων ετών, την ημέρα του ΠΟλυτεχνείου γυρνάει από το προνήπιο, όπου τους έχουν μιλήσει για το Πολυτεχνέιο και τι ρωτάω, τι είπαν στο σχολείο και αρχίζει να μου λέει:Ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος που δεν άφηνε τα παιδάκια να πάνε πουθένα. Τα παιδάκια λοιπόν κλείστηκαν μέσα στο σχολείο τους και φώναζαν: ΨΩΜΙ...(εδώ κομπιάζει λίγο, σταματάει και αμήχανη ξύνει το κεφαλάκι της για να θυμηθεί, κάνει μια έκφραση θριάμβου και σίγουρη ότι το βρήκε συνεχίζει με δυνατή φωνή) ΨΩΜΙ, ΤΥΡΙ....έλιωσα στο γέλιο, της είπα το σωστό και συνέχισε της αφήγησή της, χωρίς άλλα παρατράγουδα
Κι ένα φρεσκότατο, σημερινό.
σημερα λιγο πριν ξεκινησουμε το μαθημα μιλαγαμε με τα παιδια για μια αλλη καθηγητρια του φροντιστηριου που ειναι εγκυος και λειπει αυτες τις μερες απο την δουλεια. τα παιδια ειναι ηλικιας 11-12. ερωτηση μαθητη : κυρια, σε ποιο μηνα μπηκε το μωρο στην κοιλια της?
Παράθεση από: evi06 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 12:36:42 amσημερα λιγο πριν ξεκινησουμε το μαθημα μιλαγαμε με τα παιδια για μια αλλη καθηγητρια του φροντιστηριου που ειναι εγκυος και λειπει αυτες τις μερες απο την δουλεια. τα παιδια ειναι ηλικιας 11-12. ερωτηση μαθητη : κυρια, σε ποιο μηνα μπηκε το μωρο στην κοιλια της? από 16-17χρονα. Κυρία θα μείνετε έγκυος μέχρι το τέλος της χρονιάς να χάσουμε καμια΄ώρα;;; - Δεν πρόκειται παιδιά μην περιμενετε- (γεμάτο αφέλεια) και που το ξέρετε κυρία;;;;;