0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως το μαργαριτάρι βρίσκεται στο εφόσον;Νομίζω πως δεν υπάρχει λάθος στη λύση της άσκησης, παρά τις λίγες μαθηματικές μου γνώσεις .
Πω πω, καλά, κουλτούρα μαργαριτάρι έβαλα... Δεν αξίζει καν να το εξηγήσω... Για την ιστορία, το (λεκτικό) λάθος (νομίζω κιόλας) είναι το "Εφόσον".
..... 3x = 9εφόσον x = 3δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αλλά γιατί δεν παροτρύνετε τους μαθητές σας να χρησιμοποιούν τα σύμβολα της συνεπαγωγής (ή και της διπλής συνεπαγωγής);
Εμένα πάλι με ανησυχούν οι απαντήσεις που ακολούθησαν.. Σας δυσκόλεψαν αλγεβρικές πράξεις γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν θα έπρεπε καν να αμφιβάλλετε για την ορθότητα ή μη των πράξεων! Τσ τσ τσ...
Άμα δηλαδή πέσει επάνω σου ένα πράγμα που έχει βαρύτητα μπορεί να σε τραυματίσει και να σου προκαλέσει ΚΩΝΩΠΕΣ.
Φανταστικά! Στην τάξη Αγγλικών του φροντιστηρίου, βρίσκουμε άγνωστη λέξη το 'adult'.-Κυρία, τι σημαίνει adult?-Λοιπόν, εσείς δεν είστε adults, τους λέω, προσπαθώντας να τους κάνω να σκεφτούν. Είστε children. (Σκέφτονται και αγωνιούν, ποιος θα το πετύχει πρώτος).Εγώ είμαι adult, συνεχίζω.-Αααα, κυρία, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ!!!!!!! είμαι 27...